subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Predlog iz rukometa (EP 2022) – subota

Za 3.dan prvenstva odabrali smo meč između Češke i Bosne i Hercegovine. Igraće se od 18h u Bratislavi. Česi su apsolutni favoriti.

U 1.kolu Česi umalo nisu iznenadili aktuelnog šampiona Europe. Kako ćemo, lako ćemo su mislili Španci a onda zamalo dobili hladan tuš. 28:26 je glasio konačan rezultat, a u hali su bili 99% navijači Češke koji su susedi domaćinu prvenstva i lako su mogli doći da podrže svoje ljubimce. Ništa drugačije neće biti ni danas, kad će u meču prestiža pokušati da obezbede prve bodove.

Ne treba trošiti reči na Bosance koji su na prošlom EP 2020. zauzeli 23.mesto. Ovo im je 2. učešće i verovatno će opet otići kući bez bodova. Švedska ih je rutinski razbila u 1. kolu prvenstva 30:18.

Zanimljivo je da su Česi u kvalifikacijama svaki put prešli postavljenu granicu od 27 golova, pa zašto to ne bi uradili protiv još slabije selekcije.

Češka 26,5+ golova 1,85 maxbet kladionica

27:19


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje