četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Predlog iz rukometa (Svetsko prvenstvo) – ponedeljak

Večeras od 20:45 u okviru grupe G Svetskog prvenstva za žene sastaće se Hrvatska i Japan. Hrvatice su blagi favorit a granica poena je postavljena na 52,5.

Hrvatska je takmičenje startovala porazom od Brazila 25:30, da bi u 2.kolu lako savladale Paragvaj 38:16. Najbolja rukometašica Micijević je odmarala, dok je Simara igrala nešto malo. Ovo je za njih jako bitan susret i pobedom bi napravili velik korak za prenos makar 2 boda za narednu fazu.

Japan je takođe bio polovičan u prva dva kola, sa gotovo istim razvojom situacije, pobeda protiv Paragvaja i poraz od Brazila. Oni su prvenstvo Azije završile kao vicešampionke, porazom u finalu od Koreje. Nema puno poznatih imena u ekipi i verovatno će kao 3.ekipa u grupi uspeti da se proguraju u narednu fazu. Međutim gaje jako lep i brz rukomet, što pokazuje 25 postignutih golova protiv velikog favorita Brazila. Aizawa je najbolji strelac i igrač ekipe!

Hrvatska će morati da igra u punom sastavu ne bi li izbegao iznenađenje a u tom slučaju Japankama ne gine blizu 30 golova u mreži. Sigurno da neće biti lako, pa brzim ritmom mogu Japanke da pariraju i da daju sigurno blizu 25, što je dovoljno za naš predlog. Kladionice su baš podcenili golove i granica je po meri, čak za nas i preniska. PREDLOG: 52,5+

26:28

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje