četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] : Predlog za klađenje – 14. Februar

Članak otvarati do 14:00


Veoma jak program danas na svim turnirima. Zbog mnoštva mečeva kao i manjka mečeva malo ćemo korigovati sistem i smanjiti broj opklada dok ne dobijemo nešto veći broj mečeva na osnovu kojih ćemo uvideti na koga možemo računati.

14:30 Safiulin – Rune 21,5+ 1,60 Krug 1 ulog 1000 / 4-6 6-2 1-6 +600

Rune je kao što smo rekli u nekoliko navrata ranije u velikom problemu. Mladi Danac ima velikih problema sa psihom i neophodan mu je trener koji će to znati da ukroti. Nesporan je njegov kvalitet, ali kada glava nije na mestu onda džaba sve. Saradnja sa Borisom Bekerom je završena ekspresno i sada je Rune maltene bez trenera.

Do sada nije pokazao ništa. Jeste igrao finale u Brizbejnu, no ako pogledate njegove rezultate možete videti da se u svim mečevima mučio. Nakon toga poraz u ranoj fazi Australijana opena, dakle ništa ne igra.

Ne čudi što su kvote u egalu, a jedina mana tipa jeste da Safiulin igra tek prvi meč posle AUstralijan opena. Igrali su baš u Brizbejnu i Rune je dobio 7-6 6-4. Neka bude opet tako.

19:30 Janik Siner – Botik Van de Zandšulp over 19 1,51 Meridian krug 1 ulog 1000 / 6-3 6-3 krug 2 

Siner se vraća u akciju nakon osvajanja Australijan opena. Sumnjam da će njegovo izdanje biti isto kao u Australiji. Prosto, nakon tako velikog uspeha uglavnom dođe do pada u igri kod ovih mladih igrača.

Dobra stvar po nas je što mu je rival domaći teniser koji će verujemo biti nošen podrškom sa tribina. Ume Botik da bude nezgodan, a ume i da se ne pojavi. Ove godine su igrali baš z Australiji i naplatili smo taj meč, jer je margina bila niska slično kao i danas.

21:00 Ože Alijasim – Rubljov 21,5 + 1,55 Soker Krug 1 ulog 1000 / 6-3 6-7 5-7 +550

Derbi ove runde ako se tako može nazvati ovaj meč. To govorimo pre svega zbog Feliksa koji dobrano stagnira. Večeras mu ukazjemo poverenje, jer voli ovaj turnir. Jednom je osvojio i često ide u samu završnicu. Na sve to treba dodati da Rubljov nije odušebio protiv Bergsa, tako da vidimo ovde klasičnu dramu kada je Feliks akter meča.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje