nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] : Predlog za klađenje – 20. Februar

Članak otvarati do 19:00


21:50 Jari – Hanfman 20,5+ 1,50 Krug 1 ulog 1000 / 1-6 6-1 7-5 +500

Jari u Rio dolazi nakon finala Buenos Airea koje gubi poprilično lako. Ovde u Riju je prošle godine igrao polufinale, tako da mora biti na oprezu. jer je ovo turnir iz serije 500. Jari kao Jari od njega znamo šta možemo da očekujemo. Ne mogu reći da je servis bot, ali mnogo zavisi od servisa. Serva kad ga krene može da dobije bilo koga, a koliko god bio dobar na servisu isto toliko je loš na riternu.

Dobra stvar po nas je što je i Hanfman otprilike isti igrač. Nije Nemac u formi, ali može da igra protiv Jarija koji retko kad razbija svoje protivnike. Igrali su tri puta do sad i Hanfman vodi sa 2-1. Dva meča su otišla u tri seta.

23:00 Alkaras – Monteiro over 18 1,51 krug 1 ulog 1000 / kvota 1 Alkaras predao

Alkaras je blago rečeno razočarao u Buenos Airesu. Nije problem što je ispao u polufinalu nego njegov pristup. Čini se da je više bio za to da zabavi publiku nego da igra ozbiljan tenis. Bio je i te kako ranjiv Španac na servisu i u ovom trenutku on nije igrač u kojeg se možemo pouzdati.

Monteiro je domaći i daće sve od sebe da ovo barem malo zakomplikuje. Ako Alkaras bude imao isti pristup kao u Argentini, ovo lako može da izađe.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje