nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] : Predlog za klađenje – 21. Februar

Članak otvarati do 15:00


15:10 Umber – Kotov 20.5+ 1.50 Soker Krug 1 ulog 1000 / 6-4 6-1 krug 2 

Danas na scenu stupaju oni glavni nosioci na turniru u Dohi. Danas je na tapetu samo Ugo Umber koji će snage odmeriti sa Rusom Pavelom Kotovim.

Umber je u Marseju osvojio titulu i onda ispao u prvoj rundi Roterdama. Kvalitetan jeste, ali ima dosta mana. Kada ga stavite van Francuske i kada ga malo pritisnete ume da pukne. Ova kvota na njegovu pobedu zaista nije vredna pomena i nekog razmatranja.

Smatramo da će ovo biti jedan serverski duel, jer obojica od toga žive. Kotov je u prvoj rundi relativno lako savladao Sonega i može se reći da sa određenom dozom samoopuzdanja ulazi u ovaj duel. Margina je niska i sasvim je dostižna.

17:30 Monfis – Žang HG2 -2.5 1.72 Soker / Van sistema / 4-6 7-5 7-6 

Žang je ovde potcenjen i to dobrano. Monfis je stari klovn sa kojim niste na čisto nikada. Juče je imao sreće, jer se susreo sa još jednim klovnom ATP tura, a to je Botik. Holanđanin je u taj brejku drugog seta nakon osvojenog poena lansirao lopticu u nebo i dobio kazneni poen koji je odlučio pobednika meča. Dakle, Monfis se provukao, jer da je taj meč otišao u treći set verujemo da bi bilo problema. Mnofis inače ima problema kada su dugi mečevi u pitanju.

Sve što je radio Botik Žang sigurno neće. Kinez je vrlo disciplinovan, odlično fizički pripremljen, a to je ono što Monfis ne voli. Da bi pobedio mora da bude super agresivan , a to je uvek mač sa dve oštrice koji ne može da traje tokom celog meča.

Kladionice ne veruju u Kineza, ali mi verujemo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje