četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

PREMIUM Rolan Garos : Dan 4 Predlog za klađenje

Članak otvarati do 14:30


Danas su na programu mečevi drugog kola na Rolan Garosu. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Holanđanin Talon Griekspor i Amerikanac Brendon Nakašima.

Prema kladionicama favorit u ovom duelu je Griekspor sa kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na

Jako zanimljiv meč nas čeka tu nema sumnje. Griekspor je očekivano nakon one sulude serije na čelendžerima od 20+ pobeda pao u formi. ATP tur je dosta teži od čelendžer tura i to je bilo za očekivati. Ovde je u prvoj rundi po mnogima neočekivano savladao Španca Alehandra Davodiviča Fokinu sa 3:1. Maksimalno je eksploatisao očajan servis protivnika i stvorio čak 17 brejk lopti od kojih je devet konvertovao u brejk. Zaslužena pobeda nema šta.

Nakašima sa druge strane u pet setova dobija Kamila Majčraka. Bio je to jedan egal meč sa dosta uspona i padova i na kraju Nakašima biva hrabriji u onim bitnim trenucima i odnosi pobedu.

Jako bitna stvar na ovom nivou tenisa je iskustvo, a ono manjka i jednom i drugom. Griekspor je dosta tuže na turu od Nakašime i do sada je u karijeri odigrao samo dva puta drugo kolo i oba puta je poražen.

Nakašima sa druge strane takođe odigrao samo dva puta drugo kolo na grend slemu i oba puta poražen.

Šta nam ovo govori? Pa sigurno nam govori da i jedan i drugi u protivniku vide ogromnu šansu da se plasiraju u narednu fazu turnira, što bi im bio najveći uspeh. Obojica se maksimalno oslanjaju na servis i verujemo da bi mogli gledati nešto kraće poene i gemove bez obzira na što se igra na šljaci. Prosto, nijedan od ove dvojice se ne može pohvaliti riternom, a obojica imaju više nego solidne servise.

Bi?e ovo jedan dramatičan meč po nama, moguće u pet setova.

Predlog za klađenje: Više od 35,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Nakašime 7:6 6:4 6:2 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje