sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Samo jedna igra je ovde opcija!

Sutra od 11:30h odigraće treći meč u seriji KT Wiz (11-14) i Doosan Bears (15-10). U prva dva susreta podelili su ovi protivnici po pobedu. U prvom meču Doosan je dominirao, dok smo u drugom gledali totalnu dominaciju KT i apsolutnu nemoć udarača Doosana koji su tek u 9. izmeni uspeli da poentiraju.

Starter KT je desnoruki Kim Min (2-1,5.23). Pričali smo već o njemu jednom, kad smo najavljivali jedan susret. On je u suštini veoma nestabilan bacač. Nikad ne znamo kad će da upraska ono što pre toga uradi dobro. Ima jako puno šetnji, što znači da je u nekom trenutku veoma neprecizan. U meču protiv LG je ima čak 7 šetnji, što ne pamtimo da smo ikad gledali u profesionalnom bejzbolu. Prvi susret u sezoni je igrao upravo protiv Doosana, gde je primio čak 7 poena u 4 izmene.

Starter Doosana je desnoruki Venecuelanac Raul Alcantara (4-1,3.90). Veoma iskusan bacač, međutim pored toga i čak 4 pobede prima dosta poena. Baca mnogo ravnih lopti koje odgovaraju bukvalno svakom i prima mnogo hitova (9,6,5,12,6). Protiv KT nije imao još duel a znamo da mu neće biti lako, KT je sjajna udaračka ekipa.

U današnjem meču gledali smo dominaciju bacača KT kao i sjajne palice iste ekipe. Doosan je jednostavno bio nemoćan, iako je u dve izmene sa punim bazama imao šansi da poentira. To se nije desilo i KT je lako pobedio. Sutra se čeka veoma neizvestan meč i oćekujemo da palica obe ekipe dobro radi. Priznajemo da su nas za današnju utakmicu kladionice nadmudrile postavivši visoku granicu. Međutim sad su je opet spustili na podnošlljivu i pokušaćemo to da iskoristimo!

Predlog za ovaj meč je ukupno poena više od 10,5. Kvota je 1,74.

8:14

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje