sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se nastavlja Serija A. Mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

15h Lacio-SPAL

Šta više reći za Lacio,a ne ponoviti se. Igraju sjajno ove sezone, sigurno su jedna od ekipa koja igra najlepši fudbal u Seriji A. U prošlom kolu su remijem protiv Rome prekinuli seriju od 11 vezanih pobeda. Na svu sreću to ih nije mnogo koštalo jer ni Inter ni Juventus nisu slavili u prošlom kolu.  Lacio je u igri za skudeto tu nema šta,imaju 5 bodova i utakmicu manje od prvoplasiranog Juventusa. Za nastavak borbe za skudeto potrebna im je pobeda na ovom meču. Inzagi na ovoj utakmici neće moći da računa na Koreu,Kataldija, Marušića i Lukakua. Imobile je tu,a to je možda i najbitnije kada se pogleda njegov učinak u ovoj sezoni. Društvo će mu praviti sve bolji Kaisedo,kao i naš Sergej.

Spal je posle sjajne pobede nad Atalantom, sve prosuo u vodu izgubivši od Bolonje u derbiju i to sa laganih 3-1. Taj poraz ih je ostavio u zoni ispadanja i samo produžio lošu formu. Ta pobeda protiv Atalante je očigledno samo jedan blesak ove ekipe, tj, da ne kažemo ono o čemu svi pričaju, da je taj meč bio namešten. Bilo kako bilo snaga Spala se videla na meču protiv Bolonje. Da stvar bude još lošija Spal na ovo gostovanje ide bez svoja dva najbolja igrača. Pretanja i Valoti su suspendovani za ovaj meč i neće ih biti u timu. Njih dvojica su dva glavna motora ove ekipe i sigurno da je Spal upola slabiji bez njih.

Očekivani sastavi:

Lazio : Strakosha; Luiz Felipe, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Lulic; Caicedo, Immobile

SPAL : Berisha; Cionek, Vicari, Bonifazi; Strefezza, Dabo, Missiroli, Murgia, Reca; Di Francesco, Floccari

Predlog: Lacio je veliki favorit na ovom meču i trebalo bi lako da slavi.

Tip: 1 i 3+ @ 1.65 – 5:1


15h Atalanta-Đenova

Šta reći o ekipi koja pobedi kvalitetnog rivala kao što je Torino sa 7-0. Čini se da je Atalanta na tom meču iskalila sav gnev i bes zbog kontroverznog poraza od Spala. Na toj utakmici protiv Torina Atalanta je pokazala ili bolje rečeno dokazala da ima najbolju ofanzivnu liniju u ligi. Na tom meču je konačno proradio i Zapata. Sigurno da to mnogo znači jer su sada još opasniji. Borba za Ligu Šampiona je aktuelna i sigurno da se Atalanta neće predati. Nema šta mnogo da se piše o ovom timu.Igraju sjajno,Gasperini ima ceo tim na raspolaganju. Ne piše se Đenovi baš dobro.

Đenova je u poslednjih 8 kola 7 puta poražena i to ih je dovelo do mesta u zoni ispadanja. Lepo su počeli sezonu,igrali su baš lep fudbal,ali se to sve promenilo. Upali su u lošu seriju iz koje ne mogu nikako da se izvuku. Po svemu sudeći biće ovo još jedna sezona u kojoj će se Đenova boriti za opstanak. Imaju jednu od najgorih odbrana u ligi, pogotovo su loši na gostovanjima. Sve to ne uliva baš previše samopouzdanja pred gostovanje najboljem napadu u ligi.

Očekivani sastavi:

Atalanta : Gollini; Toloi, Palomino, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Pasalic, Gosens; Gomez; Ilicic, Duvan Zapata

Genoa : Perin; Biraschi, Romero, Criscito; Ankersen, Behrami, Schone, Sturaro, Barreca; Pandev, Sanabria

Prognoza: Atalanta je ovde veliki favorit i trebalo bi da slavi sa dosta golova.

Tip: 1 i 3+ @ 1.65 – 2:2


20:45h Udineze-Inter

Nakon tri vezane pobede u ligi Udineze je uspeo da veže i tri poraza. Posle poraza od Juventusa u kupu, poraženi su bili i u ligi od Milana i Parme. Ipak, Udineze se nalazi na sredini tabele i čini se da je to mesto na kojem i žele biti, tj više od toga i ne mogu. Igraju jedan prilično dosadan fudbal za gledanje. Njihovi mečevi nisu previše efikasni, malo primaju,ali i malo golova daju.

Inter je u prošlom kolu vezao treći remi u nizu i to opet rezultatom 1-1. Sreća po njih pa Juventus to nije iskoristio i nije se previše odlepio. Ipak, Inter prosto mora da se probudi. Moraju dobiti ovaj meč, moraju proigrati jer ih u sledećem kolu očekuje derbi Della Madonina, tj derbi grada Milana. Niko ne voli da ulazi u derbije nakon lošeg rezultata. Problem je suspenzija Lautara Martineza, kojeg neće biti ni na tom derbiju. Umesto njega se očekuje da uz sjajnog Lukakua bude Aleksis Sančez. Vrlo je moguće da u timu bude i novo pojačanje Eriksen. Ešli Jang igra sve bolje i bolje i njega treba očekivati u timu.

Očekivani sastavi:

Udinese : Musso; Becao, Troost-Ekong, Nuytinck; Stryger-Larsen, De Paul, Mandragora, Fofana, Sema; Lasagna, Okaka

Inter : Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Young, Barella, Brozovic, Vecino, Biraghi; R Lukaku, Alexis Sanchez

Prognoza: Inter je kvalitetniji rival i trebalo bi da slavi na ovoj utakmici

Tip: 2 @ 1.75 – 0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje