sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu preostali dueli Serije A.

15h Juventus-Breša

Juventus je porazom u prošlom kolu od Verone praktično oživeo trku za Skudeto. Lacio i pre svega Inter su se približili tj. Inter se izjednačio i sada je trka potpuno otvorena. Očigledno je da je Juventus u padu forme, sad da li je u pitanju bojkot Sarija ili samo loša forma, to nije poznato. Činjenica je da ne liče na sebe. U kupu tokom nedelje su bili očajni, ali su penalom u poslednjim minutima izvukli remi protiv Milana. Već se priča da će Sari dobiti otkaz, ko zna, možda baš posle ovog kola. Ipak, Juventus je izuzetno kvalitetna ekipa, te na svom terenu protiv jednog od najslabijih timova u ligi, ne bi trebalo da imaju problema da stignu do pobede i nova tri boda.

Breša se trenutno nalazi na predposlednjem mestu. Igraju dosta loše i iz kola u kolo su šanse za njihov opstanak sve manje. Napad im i nije toliko loš deo tima, jer oni skoro na svakom meču daju makar po gol, samo imaju lošu odbranu koja to sve anulira, tačnije imaju jednu od najlošijih odbrana u ligi. To i nije neki ohrabrujući podatak pred gostovanje Juventusu.

Očekivani sastavi:

Juventus : Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Rabiot; Ramsey; Dybala, Higuain

Brescia : Joronen; Sabelli, Cistana, Chancellor, Mateju; Bisoli, Tonali, Dessena, Spalek; Torregrossa, Balotelli

Prognoza: Juventus je apsolutni favorit na ovom meču.

Tip: 1 i 2-5 @ 1.55


18h Kaljari-Napoli

Kaljari nikako da se probudi. Još uvek su bez pobede u 2020. godini. Iz kola u kolo padaju na tabeli i Evropa je sve dalje i dalje. U prošlom kolu su poraženi od Đenove. Istina i nisu imali sreće na tom meču, igrali su sasvim dobro, ali eto, lopta nije htela u gol. Na ovom meču će biti bez Naingolana i sigurno da će on dosta nedostajati u ovoj veoma nezgodnoj utakmici po njih.

Napoli igra sve bolje i bolje. Posle pobede nad Juventusom uspeli su da pobede i Inter, ali u kupu. Sigurno da su im te pobede dodatno podigle moral. Ipak, još uvek je veliki i težak posao pred njima da nekako dođu do mesta koje vodi u Evropu jer su trenutno u donjem delu tabele. Gatuzo je lepo sklopio ekipu, „kliknuli“ su i izgleda da su bolji dani pred njima. Pozitivna stvar je i to što Gatuzo može da računa na najjači mogući sastav na ovom meču.

Očekivani sastavi:

Cagliari : Cragno; Mattiello, Pisacane, Klavan, Pellegrini; Nandez, Cigarini, Ionita; Pereiro, Joao Pedro; Simeone

Napoli : Meret; Di Lorenzo, Maksimovic, Manolas, Mario Rui; Allan, Demme, Fabian Ruiz; Callejon, Milik, Insigne

Prognoza: Ovo bi mogao da bude efikasan meč.

Tip: GG3+ @ 1.90

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje