subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 5 duela Serije A.

15h Milan-Sasuolo

Milan igra jako dobro ove sezone. Pred ovo kolo se nalaze na deobi prvog mesta sa Napolijem i s obzirom da Napoli igra derbi meč mogli bi u slučaju pobede na ovom meču sami zasesti na vrh tabele. U ovo kolo ulaze sa dosta pomešanim rasploženjem. Prvo su doživeli poraz na gostovanju u Firenci sa 4-3, da bi zatim pobedili Atletiko Madrid na gostovanju i time zadržali snove o proleću u Evropi. Da se vratimo na taj meč u Firenci. Taj meč je bio tačno takav kako Milan igra ove sezone. Bezbroj puta im se već dogodilo da dozvole protivnicima da postignu 2 ili 3 gola tj. povedu sa toliko razlike i onda se Milan probudi. Dogodilo se to i tu, stigli su do 3-3, ali kao što sam najavio pre par kola, takav stil igre ne može uvek da donese pobede, pogotovo ne protiv kvalitetnih rivala i to se i dogodilo, Viola je postigla još jedan gol i odnela pobedu. Dakle, Milanov napad funkcioniše sjajno, msm kakav može biti napad kad imate Ibrahimovića, čovek je neuništiv. Ipak, ono na čemu Pioli mora mnogo da radi i gde mu trebaju pojačanja jeste odbrana. Nedopustivo je da primaju toliko golova. Samo zahvaljujući tako dobrom napadu se trenutno nalaze na vrhu tabele.

Njihov današnji rival Sasuolo je daleko od one igre na koju su nas navikli sezonama ranije. Nekako, nije to taj Sasuolo koji daje po 3-4 gola. Jednostavno, odlasci koji su se dogodili tokom leta malo su promenili DNK ekipe. Ove sezone nekako nemaju konstantnost taman naprave rezultat, dobiju Juventus na gostovaju i onda usledi serija od tri meča na kojima su osvojili samo 1 bod. Jednostavno nešto nedostaje. Milan je rival koji im posebno ne leži, nekako, svakog mogu dobiti, ali Milan ne. Daju oni Milanu golove, ali ne mogu da pobede. Zanimljivo je da i pored tog lošeg skora sa Milanom, Sasuolo ima igrača kojem Milan jako leži. Berardi je već 9 golova postigao protiv Milana, njemu taj klub posebno leži i nema sumnje da će i danas biti glavna pretnja po gol Rosonera.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Tatarusanu; Kalulu, Kjaer, Romagnoli, Hernandez; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Diaz, Leao; Ibrahimovic

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Lopez, Magnanelli, Frattesi; Berardi, Raspadori, Traore

Prognoza: Milan bi trebalo da pobedi,ali bi takođe mogli da vidimo dosta golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.45 – 1:3

GG i D2+ @ 2.15


20:45h Napoli-Lacio

Napoli u ovo kolo ulazi nakon dva vezana poraza. Nakon perfektnog starta sezone na svim frontovima usledio je manji pad. Prvo su poraženi u derbiju od Intera, da bi zatim doživeli i poraz od Spartaka iz Moskve. Ipak i pored svega toga oni su još uvek na čelu tabele, doduše dele to mesto sa Milanom. Napoli ove sezone ima najbolju odbranu koja je primila svega 7 golova na 13 mečeva, napad im je takođe odličan. Ipak, danas im neće biti lako. Napoli će na ovom meču morati da igra bez svog najboljeg igrača Osimhena koji je sjajan ove sezone. Osimhen im je doneo brdo pobeda i sigurno da neće biti lako igrati bez njega. Ipak, tu je Insinje, tu je Lozano, tu je Zjelinski, ima tu opcija koje bi mogle da nadomeste taj izostanak. Takođe, Napoli će imati još jedan motiv za pobedu na ovom meču. Navršava se godinu dana od smrti Dijega Armanda Maradone i nema sumnje da će Napolitanci dati sve od sebe kako bi ostvarili pobedu u njegovu čast.

Lacio je takođe u prošlom kolu doživeo poraz, ali za razliku od Napolija, oni su u Evropi par dana kasnije ostvarili pobedu. Nije Lacio baš na nivou od ranijih sezona, ali su još uvek prvi vrhu tabele i itekako su u borbi za svoj cilj, a to je mesto u Ligi Šampiona. Igra Lacio za nijansu manje ofanzivno, ali čini se da igraju pametnije, msm nije ni čudno kada imate na klupi taktičara kakav je Sari. Sari će sigurno biti motivisan da pobedi protiv svog bivšeg kluba. Dobra stvar za Sarija je što se Imobile vratio nakon povrede, a koliko je ovaj meč bitan najbolje govori podatak da je Sari protiv Lokomotive iz Moskve odmorio gotovo ceo prvi tim, sve svoje najbitnije igrače.

Očekivani sastavi:

Napoli possible starting lineup:
Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Rui; Lobotka, Ruiz, Zielinski; Lozano, Mertens, Insigne

Lazio possible starting lineup:
Reina; Lazzari, Felipe, Acerbi, Hysaj; Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto; Anderson, Immobile, Pedro

Prognoza: Trebalo bi da vidimo dosta golova na ovom meču.

Tip: 3+ @ 1.73 – 4:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje