subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu preostalih 5 duela, a mi za Vas najavljujemo najzanimljivije mečeve.

15h Kaljari-Atalanta

Kaljari nastavlja svoj sunovrat. Serija bez pobede se produžila na 13 kola. U tih 13 kola su osvojili svega 5 bodova. Sve to ih je dovelo do opasne zone. Ukoliko bi se ovako završila sezona oni bi ispali u Seriju B. Realno, ako se nešto fundamentalno ne promeni kod njih ta sudbina ih i čeka. Ništa im ne polazi za rukom. Promenili su i trenera, doveli su nove igrače, dobra pojačanja,ali nikako da vrate onu igru, tj onaj žar koji su imali prošle sezone. Nema tu više one borbe, kidanja za svaku loptu, nema one vrele krvi koja ih je krasila prošle sezone,nikako to da vrate. Ovo je poslednji meč iz grupe teških protivnika za Kaljari. Ipak, od sledećeg kola idu mnogo bitniji mečevi za njih jer će igrati sa ekipama koje su tu oko njih, praktično borba za poziciju. Do tih mečeva moraju nešto promeniti, jer će se tu odlučiti ko ostaje u ligi. Problem pred ovaj meč jesu i povrede. Trenutno su van tima čak 5 igrača.

Atalanta ove sezone ne briljira. Nije to ona Atalanta iz prošle sezone. Tačnije, ono što im fali jeste konstantnost. Mnogo variranja u formi ove sezone. Taman vežu neke pobede i usledi poraz. Nikako da vežu neku jaču seriju pobeda. Pre par dana su ostvarili prolaz u finale kupa i tu ih čeka Juventus. Sigurno da im je ta pobeda protiv Napolija podigla samopouzdanje koje je bilo poljuljano posle ubedljivog poraza od Lacija i šokantnog remija sa Torinom. Trenutno su na 3 boda od mesta koje vodi u Ligu Šampiona, a to je glavni cilj ove sezone, naravno osim osvajanja kupa. Neverujem da će Gasperini nešto mnogo menjati u timu, pre svega zbog te borbe za mesto koje vodi u Ligu Šampiona,ali i zbog svoje tvrdoglavnosti. On je trener koji jako retko menja nešto, gotovo uvek igra sa istom postavnom. Često mu se to obija o glavu. Pisao sam o tome u prethodnim najava, pa da se ne ponavljam.

Očekivani sastavi:

Cagliari (3-4-1-2): Cragno; Walukiewicz, Godin, Rugani; Zappa, Nandez, Marin, Tripaldelli; Nainggolan; Simeone, Joao Pedro

Suspended: none

Injured: Duncan, Deiola, Sottil, Rog, Luvumbo, Ceppitelli

Atalanta (3-4-2-1): Gollini; Palomino, Romero, Djimsiti; Maehle, Pessina, Freuler, Gosens; Malinovskti, Ilicic; Zapata

Suspended: Toloi

Injured: Hateboer

Prognoza: Atalanta je bliža pobedi,ali bolja opcija su golovi.

Tip: 3+ @ 1.40 – 0:1


20:45h Inter-Lacio

Uh kakav meč.

Inter će nakon eliminacije iz kupa Italije dočekati kaznenu ekspediciju iz Rima.

Ovaj meč je od juče dodatno dobio na važnosti što se tiče Intera. Naime, Interovi glavni protivnici za skudeto Milan i Juventus su doživeli poraze i ovo je velika šansa Intera da se pobedom probije na prvo mesto. Neverujem da su u Interu nešto mnogo tugovali zbog kupa. Kod njih je stvar jasna, oni su sve karte bacili na skudeto. Jako dobra činjenica za Inter jeste i to da oni sad više nemaju dodatnih mečeva, ostala im je samo liga, dok njihovi protivnici imaju i utakmice u Evropi gde će trošiti snagu. Inter će se sad u potpunosti fokusirati na skudeto koji čekaju dosta dugo. Pobeda im je preko potrebna na ovoj utakmici, tim pre što ih u sledećem kolu očekuje možda i meč sezone sa Milanom. Taj meč bi u mnogome mogao da odluči njihovu sudbinu u pohodu ka skudetu. Nema nikakve sumnje da će Konte danas izvesti najači sastav. Jednostavno nema vremena za umor i odmaranje igrača. Ne sada, kada se odlučuje sudbina, ne samo njega, već i svih u klubu. Sve je podređeno skudetu, mnogo para je potrošeno, dovedeno je mnogo igrača sve u svrhu uzimanja skudeta. Mnogo toga je u igri.

Neće Interu biti nimalo lako večeras. Na noge im dolazi ekipa koja je bez ikakve sumnje trenutno u najboljoj formi u celoj Italiji, možda i u svim ligama petice. Lacio gazi. Lacio u ovaj meč ulazi nakon 6 vezanih pobeda u ligi. Ta serija pobeda ih je dovela do vrha tabele. Trenutno su na 6tom mestu sa samo 2 boda manje od mesta koje vodi u Ligu Šampiona. Ne treba trošiti mnogo reči o njihovoj igri. Napad im je najjači deo tima. Imobile igra po starom. On je igrač koji je možda i najkonstantniji igrač u ligi. U poslednje 3 ili 4 sezone je u samom vrhu strelaca lige. Zaista je sjajan. Ima jako dobra “ leđa“ u vidu sjajnih vezista. Iza njega su Korea, Luis Alberto i naš Sergej. Tri sjajna motora koja vuku Lacio tokom cele sezone. Odbrana je nešto klimaviji deo tima,ali sva sreća pa napad to sve nadoknadi.

Očekivani sastavi:

Inter (3-5-2): Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Barella, Brozovic, Vidal, Young; Martinez, Lukaku

Lazio (3-5-2): Reina; Musacchio, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Marusic; Correa, Immobile

Injured: Strakosha, Luiz Felipe

Prognoza: Nezahvalno je prognozirati pobednika u ovakvom derbiju. Bolja opcija su golovi, trebalo bi da ih bude.

Tip: GG @ 1.70 – 3:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje