petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je zaista bogat program sa Serijom A. Mi smo za Vas izabrali najzanimljivije mečeve.

15h Empoli-Cagliari

Empoli ne dočekuje ovu utakmicu u baš najboljem raspoloženju. Oni su u seriji od 7 mečeva u ligi na kojima nisu slavili. U tih 7 kola osvojili su svega 4 boda. Poslednju pobedu su ostvarili sredinom decembra. Dakle, sada skoro puna dva meseca su bez trijumfa. Sve to je i dovelo do pada na tabeli tako da su sada 11ti sa 12 bodova više od zone ispadanja. Empoli je do tog pada u igri igrao zaista sjajno. Važili su za jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone. Andreazoli je napravio jedan veoma kvalitetan sastav koji voli da igra napadački fudbal i koji se ne plaši nikoga. Napad nije zatajio, napad je još uvek u dobroj formi jer su oni postigli gol na 15 od prethodnih 16 mečeva u svim takmičenjima, što je za pohvalu. Ono što škripi jeste odbrana. Primili su 18 golova u tih 7 kola što je zaista loše. Posebno su bili loši na domaćem terenu gde su na poslednja tri meča primili čak 13 golova. Dodatni problem za odbranu jeste i povreda Markize koji je izgubljen do kraja sezone.

Kaljari sa druge strane u mnogo boljem raspoloženju dočekuje ovo kolo. Kaljari igra jako dobro od početka 2022. godine. Pred ovo kolo su ostvarili veliku pobedu na gostovanju Atalanti sa 2-1 i to im je dodatno podiglo samopouzdanje. Ta pobeda im je donela i beg iz opasne zone. Generalno Macarijeva ekipa igra kao preporođena. U poslednjih 5 kola od maksimalnih 15 osvojili su 10 bodova, što je sjajno. Popravili su odbranu koliko toliko, ali su pre svega popravili napad. Kaljari sada mnogo više napada, postiže golove. Sada, Kaljari liči na onaj tim iz prošle sezone koji je gazio sve redom. Neće biti Kaljari bez problema na ovom meču jer Macari ne može da računa na  Kevin StrootmanaMarko RogaDamir Cetera , Sebastian Walukiewicza  i Nahitan Nandeza. Dakle, u ovo kolo ulaze bez 5 igrača.

Očekivani sastavi:

Empoli possible starting lineup:
Vicario; Stojanovic, Ismajli, Tonelli, Parisi; Zurkowski, Asslani, Bandinelli; Bajrami, Henderson; Pinamonti

Cagliari possible starting lineup:
Cragno; Lovato, Goldaniga, Carboni; Bellanova, Baselli, Marin, Grassi, Dalbert; Pereiro, Joao Pedro

Prognoza: Duel dva tima koja gaje napadački stil igre bi mogao da nam donese jedan meč sa dosta golova na obe strane.

Tip: GG3+ @ 1.83 – 1:1


18h Sassuolo-Roma

Sasuolo ovo kolo dočekuje nakon dva vezana poraza u svega par dana. Prvo su za vikend žestoko poraženi od Sampdorije rezultatom 4-0, da bi zatim u kupu ispali od Juventusa sa 2-1 i to golom u poslednjim minutima. Sigurno da je sve to uticalo na ekipu i da im sada po svaku cenu treba pobeda tj pozitivan rezultat kako bi se podiglo samopouzdanje. Pre svega jer se radi o jednom mladom timu koji je sklon padanjima, msm to je i očekivano. Sve u svemu svi ti rezultati su doveli do toga da su na sredini tabele daleko od bilo koga. Daleko su od Evrope, daleko su od zone ispadanja, tako da i nemaju gde što se tabele tiče. Ipak, to ne znači da će igrati mečeve bez rezultatskog značaja. Itekako žele da pobede i da se dokažu. Inače, Sasuolo je ekipa koja igra jako lep, napadački fudbal. Eto, primera radi. Na meču protiv Sampdorije gde su izgubili sa 4-0 imali su čak 25 udaraca ka golu protivnika,ali jednostavno lopta nije htela u gol. Mislim da to dovoljno govori o stilu igre koji oni igraju. Zbog takvog stila igre odbrana ispašta tako da i nije čudno kada prime dosta golova. Na ovom meču će biti oslabljeni neigranjem tandema Raspadori- Samaka. Od tri udarne igle,na ovom meču mogu da računaju samo na Berardija.

Ne dočekuje ni Roma ovo kolo u nekom sjajnom raspoloženju. Nakon remija protiv Đenove tokom vikenda usledio je poraz u kupu od Intera. Sve to je dovelo do velike bure u Rimu. Javnost bliska Romi,ali i navijači sve više okreću leđa Murinju i sve je veći pritisak na njega. Naravno, on je trener koji je navikao na tako nešto,ali videćemo da li će njegovi igrači istrpeti to. Mnogo više se očekivalo od Rome ove sezone,ali jednostavno nešto ne funkcioniše. Olako primaju golove, imaju jednu od lošijih odbrana u ligi, a eto imaju trenera koji je specijalista za odbrane. Napad i nije toliko loš,ali jednostavno previše primljenih golova ni takav napad ne može da nadomesti. Trenutno su na deobi 6tog mesta sa Lacijom i bukvalno im visi plasman u Evropu sledeće sezone. Moraće mnogo bolje u nastavku ukoliko žele da igraju Evropu. Rivali za tu poziciju su im poprilično kvalitetni.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Frattesi, Lopez, Henrique; Traore, Defrel, Berardi

Roma possible starting lineup:
Patricio; Smalling, Mancini, Kumbulla; Maitland-Niles, Pellegrini, Oliveira, Vina; Mkhitaryan; El Shaarawy, Abraham

Prognoza: Na ovom meču bi trebalo da vidimo dosta golova. Duel dobrih napada i loše odbrane.

Tip: 3+ @ 1.58 – 2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje