petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela Serije A.

12:30h Empoli-Fiorentina

Empoli se bori za opstanak. Da bi nastavili svoju trku sa Udinezeo potrebna im je pobeda na ovom meču. Oni su ekipa koja igra mnogo bolje na svom terenu nego na gostovanjima i nema sumnje da će na ovom meču krenuti od samog starta ofanzivno.Nije Empoli u nekoj formi, u seriji su od 4 meča bez pobede,ali ukoliko žele opstanak pobeda je pod moranjem.

Fiorentina nije u ništa boljoj formi od Empolija. Šta se događa sa ovom ekipom u poslednjih par meseci to nikome nije jasno. Nije urodila ni promena trenera. Fiorentina je u seriji od 12 mečeva bez pobede, dva u kupu i 10 u ligi. Ovaj strahovit pad u formi je doveo do toga da im trenutno bodovi i nisu preko potrebni jer je Evropa jako daleko. Doveden je novi trener i oni se već spremaju za novu sezonu i rekonstrukciju ekipe. Jednostavno nešto ne štima u ekipi iz Firence.

Predlog: Na ovom meču bi mogli videti veliki broj golova.


15h Lacio-Atalanta

Veliki derbi u borbi za mesto koje vodi u Ligu Šampiona.

Lacio u ovaj meč ulazi nakon dve pobede, protiv Milana u kupu i Sampdorije u ligi. Ova pobeda nad Samdorijom ih je vratila u trku za mesto u Ligi Šampiona. Da bi ostali u toj trci oni na ovom meču moraju da trijumfuju, ukoliko to ne učine ispadaju.Lacio u poslednje vreme igra toplo hladno i to ih je i dovelo u ovu situaciju. Prosipali su bodove gde nisu smeli, kao protiv Spala i Kijeva. Jednostavno ti porazi mogu mnogo da ih koštaju.Sigurno da je problem povreda Sergeja,ali moraju bez njega. Van stroja je i Lulić zbog suspenzije, kao i duže povređeni Beriša, Lukaku i Durmisi.

Atalanta je najprijatnije iznenađenje u Seriji A ove sezone tu nema sumnje. Na dobrom su putu da dođu do Lige Šampiona. Gasperinijeva ekipa igra jako lep fudbal. Igraju napadački od prvog do poslednjeg minuta i to bez obzira na protivnika ili na to da li igraju kući ili u gostima. Oni su jedna od najefikasnijih ekipa kada je reč o gostovanjima. Samo su Bajern i Hofenhajm dali više golova od Atalante na gostovanjima kada je reč o ligama petice. Zaista impresivan podatak. Napad im predvodi sjajni Zapata, koji je potpomognut mozgom ekipe Iličićem.

Predlog: Ovde bi trebalo da vidimo dosta golova jer je reč o timovima koji vole napadački stil igre.


15h Parma-Sampdorija

Parma ovaj meč dočekuje u jako lošoj formi. Oni su u seriji od 7 mečeva bez pobede,ali su i tako obezbedili opstanak. Pre samo par meseci pričalo se kako bi mogli i do Evrope,ali ih je ovaj pad u formi vratio u realnost. Sredina tabele je trenutni maksimum što se tiče ovog tima.Parma igra dosta čvrsto,retko kad će te na njihovim mečevima videti mnogo golova, oni vole igru na kontra napade preko Žervinja. Upravo se taj pad forme poklopio sa povredom Žervinja,ali i Inglesea, dva najbitnija igrača u ovoj ekipi. Žervinjo se vratio i to je pozitivna stvar za ovu ekipu.Osim Inglesa van tima je i Biabiani, Grasi i Ceravolo.

Sampdorija još uvek može do Evrope. Naravno da su im za to potrebne pobede u završnim kolima. U prošlom kolu su poraženi na gostovanju Laciju i to im je smanjilo izglede da se dokopaju tog mesta koje vodi u ligu Evrope. U dosta su lošoj formi. U poslednjih 5 kola imaju samo jednu pobedu i to nad Đenovom,gradskim rivalom. Ukoliko žele mesto u Evropi moraju zaigrati bolje. Sve oči će biti uprte u njihovog najboljeg igrača Kvakljarelu. Van stroja zbog suspenzija su Gaston Ramirez , Toneli i Sala.

Prognoza: Ne bi trebalo da bude baš mnogo golova na ovom neizvesnom meču.


18h Genoa-Roma

Gledano matematički Đenova još uvek nije osigurala opstanak,ali realno male su šanse da to ne učine. Ipak, sigurno da dok i matematički ne obezbede opstanak neće prestati da se bore. Nije Đenova u nekoj formi, u seriji su od 6 mečeva bez pobede i kiks bi samo produžio tu agoniju u kojoj se nalaze. Od jedne ekipe koja igra efikasne mečeve spali su na to da im se svaki drugi meč završava sa po 1 eventualno 2 gola i to mahom u njihovoj mreži. Napad im je žestoko zakazao. U poslednjih 5 kola su postigli samo 2 gola,zaista je to malo.

Roma na ovo gostovanje dolazi nakon pobede protiv Kaljarija. Roma se probudila i igraju sve bolje i bolje. Čini se da su u pravo vreme počeli da dižu formu i na dobrom su putu da ostvare cilj,a to je mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Naravno da to neće biti lako i da im za tako nešto trebaju tri boda sa ovog gostovanja. Ne zavisi sve od njih,jer i da pobede sve mečeve do kraja moraju sačekati kiks Intera ili Atalante. S obzirom da Atalanta ima teško gostovanje Laciju ovo je idealna šansa da ih preskoče na tabeli.

Predlog: Pobeda Rome


Tipovi: 

Empoli-Fiorentina GG @ 1.60 (1:0)

Lacio-Atalanta 3+ @ 1.70 (1:3)

Parma-Sampdorija 2-4 @  1.50 (3:3)

Genoa-Roma 2 @ 2.00 (1:1)

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje