subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se nastavlja i Italijanska Serija A.

14:30h Empoli-Sasuolo

Empoli ovo kolo dočekuje na 9tom mestu sa svega 5 bodova zaostatka za Fiorentinom koja je na 4tom mestu. Od zone ispadanja su udaljeni velikih 15 bodova. Za tim kojem je cilj na početku sezone bio opstanak u ligi može se reći da je prvi deo sezone sjajan. Zaista i jeste tako. Empoli je potpuno zasluženo na tom mestu gde jeste. Igraju zaista sjajan fudbal, napadaju od prvog do poslednjeg minuta i uz Veronu su tim koji je najveće iznenađenje u ovoj sezoni. Tokom nedelje su odigrali nerešeno sa Lacijom 3-3. Koliko su oni podigli svoje samopouzdanje dovoljno govori podatak da su nezadovoljni tim remijem. Dobro, nije to ni neočekivano jer su vodili sa 2-0 i 3-2, da bi Lacio izjednačio u 90+3 minutu. Na tom meču su pokazali sve svoje vrline,ali i slabosti. Sve vrline se vežu za njihov napad, dok su mane nažalost u odbrani. Ipak, mogu da se ponose tim mečom,jer dati 3 gola Laciju u Rimu, zaista nije lako. Nema sumnje da će i na ovom današnjem meču napasti od prvog minuta, istina, oni drugačije i ne znaju.

Sasuolo se takođe nalazi na sredini tabele. Oni ove sezone igraju jednu dosta turbulentnu sezonu. Imaju baš mnogo uspona i padova, tako da je sredina tabele i realnost, makar za ovu sezonu. Ova sezona se može nazvati i novi početak za njih, jer su doživeli baš dosta promena tokom leta. Verujem da kako vreme bude odmicalo oni će i biti sve bolji i bolji.U prošlom kolu su odigrali razočaravajućih 1-1 sa Đenovom koja ima jednu od najgorih odbrana. Nisu oni igrali toliko loše na tom meču,ali jednostavno lopta nije htela u gol. O tome najbolje govori podatak da su uputili čak 28 šuteva ka golu protivnika. Napad će im u ovom kolu biti još jači jer se u tim vraća naš Filip Đuričić. O stilu igre Sasuola verujem da znate sve. Njihov stil igre se ne menja već godinama. Odlikuje ih napadačka igra i njihovi mečevi su dosta efikasni. Retko kad ne postignu gol,ali isto tako vrlo retko izađu sa utakmice netaknute mreže.

Očekivani sastavi:

Empoli possible starting lineup:
Vicario; Stojanovic, Ismajli, Luperto, Marchizza; Henderson, Ricci, Zurkowski; Bajrami; Pinamonti, Di Francesco

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Harroui, Lopez; Berardi, Raspadori, Kyriakopoulos; Defrel

Prognoza: Duel dva tima koje odlikuje napadački stil igre bi trebao da nam donese jedan efikasan meč.

Tip: GG3+ @ 1.63 – 1:5


18:30h Roma-Juventus

Šta reći za Romu. Sezona puna uspona i padova. Sjajan start sezone, melju sve pred sobom, zatim ogroman, neshvatljiv pad i sada su neka sredina po formi. Zaista smo od njih ove sezone već sada videli sve. Od sjajan do očaja i nazad. Mnono nepredvidivo igraju. Odigraju sjajno, dobiju Speciju i razmontiraju moćnu Atalantu u Bergamu sa 4-1 i kada se svi ponadaju da će nastaviti u tom ritmu usledi remi sa Samdorijom i poraz od Milana u prošlom kolu. Sve to je dovoljno za tek sedmo mesto,ali sa samo 3 boda zaostatka za današnjim rivalom koji je na 5tom mestu. Moraće Roma mnogo bolje, pogotovo u odbrani. Onakve greške, onako loša igra u odbrani kao protiv Milana je prosto nedopustiva. Nekako to je neshvatljivo kada se zna da je Murinjo trener koji baš potencira na tom segmentu igre. Što se tiče napada,on je solidan, uspeli su oni da iskoriste svoje šanse, tj sve što im je Milan na tom meču dopustio. Jednostavno za nešto više ove sezone odbrana mora mnogo bolje.Na ovom meču u timu neće biti Majoral i Fuzato zbog korone, Karsdorp i Manćini su suspendovani, dok  su Diawara i Darboe na Afričkom kupu nacija.

Juventus ovo kolo dočekuje na petom mestu sa tri boda i utakmicom više od 4to plasirane ekipe Atalante. Juventus je u jako dobroj formi. U seriji su od 6 mečeva bez poraza, od toga 4 pobede i dva remija. U prošlom kolu su odigrali nerešeno sa Napolijem 1-1 i može se reći malo razočarali. Mnogo se više od njih očekivalo na tom meču pogotovo jer je Napoli bio bez gotovo pola tima. Ipak i na tom meču je do izražaja došla njihova stara boljka, tj boljka koja ih muči cele sezone,a to je napad. Stvaraju zaista malo šansi, a još manje njih iskorišćavaju. Nema toliko ideja u napadu, na mnogo napadački kreativniji Juventus smo navikli. Oni su većinu bodova ove sezone osvojili zahvaljujući svojoj odbrani. Moralo je to mnogo, mnogo bolje. Ukoliko žele da uđu u top 4 moraće mnogo bolje, pogoto u napadu, neće moći odbrana da iz izvlači na svakom meču, pogotovo ne protiv timova koji će ih napadati od prvog minuta. Nekad je ipak napad najbolja odbrana. Na ovom meču će opet biti bez dva ključna odbrambena igrača. Kijelini je dobio negativan test na Koronu,ali po svemu sudeći neće Alegri rizikovati sa njim jer je pauzirao par nedelja, dok je Bonući van tima. Opet će na teren De Liht i Rugani.

Očekivani sastavi:

Roma possible starting lineup:
Patricio; Kumbulla, Smalling, Ibanez; Maitland-Niles, Veretout, Cristante, Pellegrini, Vina; Zaniolo, Abraham

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Cuadrado, Rugani, De Ligt, Sandro; Bentancur, Locatelli, McKennie; Bernardeschi, Morata, Chiesa

Prognoza: Derbiji su nezahvalni za prognozu što se tiče konačnog ishoda, mnogo bolje je igrati golove, moglo bi ih biti na obe strane.

Tip: GG @ 1.78 – 3:4


20:45h Verona-Salernitana

Verona ovo kolo dočekuje na 11tom mestu sa svega 5 bodova zaostatka za mestom koje vodi u Evropu sledeće sezone. Šta reći za njih. Očajan start sezone, neefikasnost na maksimalnom nivou i onda se desila smena trenera, na klupu je seo Igor Tudor. Igor je uspeo da preporodi ekipu. Od Igorovog dolaska ekipa je proigrala. Verona je postala jedan moćan tim, napadački tim. Tim koji napada svakoga, od prvog do poslednjeg minuta. Podsetili su na Atalantu od prethodnih sezona, gde svako može da da gol. Oni su ove sezone, trenutno uz Empoli, makar po stilu i lepoti igre najveće iznenađene. U ovu novu godinu su ušli sa pobedom na gostovanju protiv Specije. Nema sumnje da će sve dati od sebe kako bi nastavili tu seriju pobeda, a protivnik je više nego idealan za to. Imaće Verona velikih problema sa sastavom, što zbog povreda, što zbog korone,ali i takva, je svakako veliki favorit na ovoj utakmici. Na današnjem meču u timu zbog povrede neće biti :  Lorenzo Montipo, Marco Davide Faraoni i Daniel Bessa. Zbog korone su pod znakom pitanja sledeći igrači: Ragusa, Cancellieri, Bessa,Faraoni, Coppola, Cetin,Berardi,Montipo i Magnani.

Šta reći za Salernitanu. Ekipa koja je do sada osvojila svega 8 bodova, ekipa koja u nije slavila u poslednjih 9 kola i u tom periodu primila 21 gol, a postigla svega 3. Šta reći za taj tim. Salernitana će 99% sledeće sezone da nastupa u nižem rangu, tj vratića se u taj rang. Treba ogromno čudo da se dogodi pa da oni uspeju da izvuku opstanak ove sezone. Zaista je to malo verovatno. Imaju jednu od najgorih odbrana, tj dele to mesto sa Speciom i Đenovom, imaju jedan veoma neefikasan napad, sve im je loše. Moraju da poprave sve kako bi iole došli u situaciju da se bore za kakav takav opstanak.Da situacija bude još lošija pobrinuli su se i izostanci. Danas,za Salernitanu neče nastupiti 5 igrača, od kojih su trojica bitni prvotimci. Van tima su: Kechrida, Coulibali, Capezi, Stranberg i Rugeri.

Očekivani sastavi:

Hellas Verona possible starting lineup:
Pandur; Casale, Gunter, Ceccherini; Tameze, Ilic, Veloso, Lazovic; Lasagna, Simeone, Caprari

Salernitana possible starting lineup:
Fiorillo; Delli Carri, Gyomber, Bogdan, Gagilolo, Ranieri; Kastanos, Obi, Coulibaly; Nwankwo, Ribery

Prognoza: Očekujem da Verona napadne od prvog minuta i da postigne nekoliko golova na ovom meču.

Tip: domaćin 2+ @ 1.45 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje