sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak se nastavlja takmičenje u Seriji A.

20:45h Sampdoria-Sasuolo

Sampdoria se polako priprema za niži rang. Oni su sigurni učesnici Serije B, to je odavno poznato,ali to ih nije sprečilo da igraju zaista hrabro svaki meč. U ovo kolo ulaze nakon katastrofalnog poraza na gostovanju Milanu sa 5-1. Taj meč su odigrali kao što sam i napisao, hrabro. Napali su Milan, čak i poveli,ali ta otvorena igra im se obila o glavu jer su posle primili čak 5 golova. Zaista jedna jako loša sezona za njih. Čak 24 poraza na 36 utakmica, najmanje datih, skoro najviše primljenih golova, stvarno im ništa nije polazilo za rukom. Jedino što im ne manjka jeste borba. Nema sumnje da će i na ovom meču na svojevrsnom oproštaju od Serije A, makar pred svojim navijačima, odigrati hrabro. Napašće oni rivala tu nema sumnje,a šta će to doneti, e to ćemo videti.

Sasuolo u ovo kolo ulazi takođe nakon poraza i to od Monce. Njima ovaj meč ne znači mnogo, makar ne rezultatski jer su tu gde su, možda mogu 1 do 2 mesta da se popnu,ali to nije nešto previše. Upravo zbog toga i oni mogu da odigraju jedan opušten meč bez nekog rezultatskog pritiska, a tad su najopasniji. Pisao sam već da se vratio onaj stari napadački Sasuolo i zaista je tako. Oni u 2023 godini igraju izuzetno ofanzivno, jedna su od napadački najboljih ekipa u ligi koju predvodi kapiten Berardi koji će pokušati da objedini po 11 golova i asistencija na ovom meču. Odbrana je nažalost malo popustila,ali to nije preveliki problem, sve dokle god se osvajaju bodovi.

Očekivani sastavi:

Sampdoria possible starting lineup:
Ravaglia; Zanoli, Gunter, Nuytinck, Aguello; Rincon; Leris, Winks, Duricic, Gabbiadini; Quagliarella

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Erlic, Ferrari, Rogerio; Frattesi, Lopez, Henrique; Berardi, Pinamonti, Bajrami

Prognoza: Mogao bi ovo biti meč sa spuštenim gardom sa jedne i sa druge strane, a takva utakmica bi mogla da nam donese veliki broj golova.

Tip: 3+ @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje