petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

18h Inter-Milan

Inter u ovaj 230 derbi Dela Madonina kao lider šampionata sa 4 bodova više od Milana. Koliko se samo sve preokrenulo od njihovog prošlog derbija. Pre prošlog derbija Inter je zaostajao za Milanom 7 bodova. Od tada su uspeli sve to da nadoknade i da zasednu na prvu poziciju. Kako stvari stoje, najverovatnije će odbraniti skudeto. U seriji su od 28 mečeva bez poraza na svom terenu, a čak 25 su pobedili. Što se tiče derbija sa Milanom, Inter je neporažen u poslednjih 11 duela, a na poslednjih 5 imaju 4 pobede. Ovo samo pokazuje koju Inter ima dominaciju u derbijima u poslednje vreme. Naravno, derbi kao derbi je uvek neizvestan i nezahvalan za prognoziranje i uvek može da se dogodi neočekivano,ali…. Inter igra zaista dobro ove sezone, čak šta više igraju još bolje nego za vreme Kontea, pogotovo u napadu. Inzagi je uneo novine u napadu, Inter je sada mnogo napadački potentniji i pre svega efikasniji. Mnogo raznovrsnije napadaju i prete sa mnogo pozicija. Prošle sezone su to bili Lautaro i Lukaku i to je to. Sada, ima makar 4-5 opcija u napadu. Odradili su i dobar prelazni rok, ojačali su napad sa Kaisedom , a doveli su i ultraofanzivnog odbrambenog igrača iz Atalante, Gosensa. On će dodatno da ojača napadački potencijal tima. Što se izostanaka na ovom meču u timu neće biti baš Gosens i Korea.

Od tog prošlog derbija Milan je zaigrao skroz drugačije u odnosu na Inter. Milan je počeo da igra sve gore i gore. Naime, od poslednjih 7 ligaških duela Milan je slavio na samo 3, što je najviše i dovelo do pada na tabeli. Nastavlja da ih proganja ona boljka da imaju crne minute gde ih bukvalno nema na terenu i to protivnici maksimalno koriste. Jako loše su odradili ovaj zimski prelazni rok, zapravo nisu ništa uradili. Odbrana koja im je najlošiji deo gde poprilčno duva povredom Kjaera nije nimalo popravljena. Tražili su na tržištu tog drugog štopera poslednjih par meseci,ali ga nisu našli. Sada se i Tomori povredio, pa će Milan u ovo kolo bez dva veoma bitna defanzivca. Doduše, postoji šansa da Tomori igra rovit,ali pitanje je koliko je to pametno. Osim toga problem je i povreda Ibrahimovića koji je trenirao odvojeno od tima, videćemo hoće li on nastupiti. Rebić je takođe pod znakom pitanja. Napad je očajač povratkom Kesija sa Afričkog kupa nacija i sigurno da će on biti glavni motor tima.

Očekivani sastavi:

Inter Milan possible starting lineup:
Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Martinez, Dzeko

AC Milan possible starting lineup:
Maignan; Calabria, Kalulu, Romagnoli, Hernandez; Tonali, Bennacer; Saelemaekers, Kessie, Leao; Giroud

Prognoza: Inter je svakako favorit,ali ovo je derbi i nezahvalno je prognozirati pobednika. Mislim da i Milan može do gola na ovoj utakmici.

Tip: GG @ 1.63 – 1:2


20:45h Fiorentina-Lacio

Fiorentina ulazi u novu eru, eru bez Dušana Vlahovića. Njihov najbolji strelac i najbolji strelac serije A, otišao je pred kraj prelaznog roka, nigde drugde nego kod njihovog najvećeg rivala Juventusa. Već je postala praksa da najveće zvezde Viole odlaze na kraju u Juventus. Počelo je to 90tih sa Bađom, Kijelinijem, pa sve do Kjeze i sada Vlahovića. Svakim tim transferom mržnja navijača Viole ka Juventusu postaje sve veća i veća. Oni su zahtevali da se Vlahović proda bilo gde samo ne u Juventus,ali eto desilo se baš to. Upravo se zbog toga i dobar deo navijača okrenuo protiv predsednika kluba i biće veoma zanimljivo gledati i njihovo ponašanje na ovom meču. Vratimo se sad terenu. Moraće Italijano da smisli novu taktiku, moraće da pronađe novo rešenje u napadu. Dovedeni su Piatek, koji je specijalista za Seriju A, tj bio je, videćemo da li će nastaviti gde je stao, a doveden je i Kabral iz Bazela. Od njih dvojice se očekuje da nadomeste golove od Dušana Vlahovića. Inače, Fiorentina je igrala zaista lep i napadački fudbal u prvom delu sezone, bilo ih je baš lepo gledati. Imaju dobar napad i ne toliko dobru odbranu,ali sada počinju od 0 i videćemo kako će sad izgledati.

Lacio u ovo kolo ulazi sa istim brojem bodova kao i Fiorentina, tj na deobi su sedmog mesta. Lacio u ovom prelaznom roku nije uradio ama baš ništa, tj nisu ništa kupili, a prodali su Muriđija. Svi su očekivali da će Sari da dovede nekog igrača u napadu koji bi pomogao i malo rasteretio Imobilea. Bilo je pokušaja, slanja ponuda,ali sve se završilo bezuspešno, tako da će Sari u nastavak sezone sa potpuno istim sastavom. Lacio ima zaista kvalitetan napad i tu stvarno ne treba ništa menjati,ali je problem širina tog napada, tj nema na klupi nekog ko bi pomogao kada kola krenu nizbrdo. Videlo se to u prošlom kolu protiv Atalante kada je napad zatajio,a nije bilo nikog na klupi ko bi mogao da promeni stvari na terenu. Za razliku od napada, odbrana im je katastrofalna. Lacio ima najviše primljenih golova od svih ekipa u top 10 ove sezone. Laciova odbrana je među najgorim u ligi ove godine. Svega nekoliko timova je primili više golova od njih, što je zaista jako loš podatak. Da nemaju tako jak napad,bili bi drastično niže na tabeli.

Očekivani sastavi:

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Venuti, Milenkovic, Igor, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Castrovilli; Gonzalez, Piatek, Ikone

Lazio possible starting lineup:
Strakosha; Hysaj, Felipe, Patric, Marusic; Milinkovic-Savic, Leiva, Alberto; Zaccagni, Immobile, Anderson

Prognoza: Očekujem otvoren i efikasan meč sa golovima na obe strane.

Tip: GG3+@ 1.93 – 0:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje