subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A, a mi vam najavljujemo najzanimljivije mečeve.

18h Napoli-Parma

Uhh, mnogo turbuletna nedelja je iza Napolija. U Seriji A su nastavili sa neuspesima i remizirali sa Udinezeo,ali su u Ligi Šampiona savladali Genk i plasirali se dalje. Ipak, ono najbitnije što se dogodilo je smena trenera. Odmah nakon meča protiv Genka Anćelotiju je uručen otkaz, a  na njegovo mesto je došao Gatuzo. Gatuzo je odmah po dolasku promenio formaciju ekipe i sada bi Napoli trebalo da igra 4-3-3 što i najviše odgovara igračima koje Napoli ima. Ipak, ostaje da se vidi da li će Napoli biti napadački orijentisana ekipa,jer Gatuzo baš i nije poznat kao trener koji igra ofanzivan fudbal, videćemo kako će to ići. Ipak,jedno je sigurno. Napoli će biti znatno temperamentnija ekipa,ipak, svi znate kakav je Gatuzo. Čini mi se da je spoj vrelog napolitanskog temperamentna i Gatuza savršen spoj.

Parma igra dobro ove sezone, doduše to i nije iznenađenje kada se pogleda njihova prošla sezona. Nije se nešto mnogo toga promenilo u Parmi ni u igračkom kadru,ali ni u taktici. Oni su ekipa koja većin svojih bodova osvaja na svom terenu,dok su u gostima prilično neubedljivi. Ekipa su koja voli da igra protiv timova koji igraju napadački fudbal jer imaju jako brzu kontru preko Žervinja i Gluševskog. Sigurno da im igra Napolija odgovara i trebalo bi da budu veoma opasni na ovom meču. U timu za ovo kolo neće biti Juraj Kucka, Roberto Inglese, Yann Karamoh i Alberto Grassi.

Očekivani sastavi:

Napoli : Meret; Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui; Fabian Ruiz, Allan, Elmas; Lozano, Milik, Zielinksi

Parma: Sepe; Darmian, Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo; Hernani, Brugman, Barilla; Kulusevski, Cornelius, Gervinho

Prognoza: Teško je prognozirati pobednika,jer su se u Napoliju dogodile promene i pitanje je kako će reagovati na to. Ono što je bolja opcija jesu golovi.

Tip: GG3+ 2.15  1:2


20:45h Genoa-Sampdorija

Večernji termin je rezervisan za derbi grada Đenove.

Ovaj derbi je uvek neizvestan, često je znao da odlučuje o plasmanu u Evropu, a sada kako se čini, može da odlučuje o ekipi koja će ispasti. Oba tima igraju veoma loše ove sezone i ovaj meč bi mogao mnogo da im znači u nastavku sezone.

Đenova igra generalno lep fudbal za oko ove sezone. Igraju napadački, ofanzivno,ali opet to im ne donosi rezultate. Imaju velikih problema sa realizacijama napada,ali i sa odbranom. Eto, najbolji primer je prošlo kolo gde su imali 2-0 na poluvremenu, a opet nisu uzeli tri boda već su remizirali 2-2 i to na gostovanju Lećeu. Moraće Tiago Mota mnogo da poradi na odbrani u narednom periodu ukoliko želi da izbori opstanak. Dodatni problem za Motu jesu i izostanci na ovom meču. U timu neće biti dva napadača Pandev i Agudelo,njih dvojica su ove sezone bila odgovorna za više od pola golova Đenove. Osim njih u timu neće biti ni Christian Kouame, Lukas Lerager i Kristijan Zapat. Očekuje se da napad Đenove predvodi 18-togodišnji Gumus kojem će to biti tek treći profesionalni nastup.

Ni u Samdoriji ne cvetaju ruže. Loši rezultati su doveli do smene trenera,na klupu je seo Ranijeri. Jeste, doneo je on neki napredak,ali je to još uvek daleko od onoga što navijači,pa  svi u klubu žele da vidi. Sampa je na ivici ponora zvanog zona ispadanja i loš rezultat na ovom meču bi mogao da ih gurne u taj ponor. Velikih problema će Ranijeri imati sa sastavljanjem sastava,kao da loša igra i forma ekipe nisu bili dovoljni problem. Naime, na ovom meču on ne može da računa na pet standardnih igrača. Van tima su : Federico Bonazzoli, Andrea Bertolacci, Fabio Depaoli, Bartosz Bereszynski i Edgar Baret.

Očekivani sastavi:

Genoa: Radu; Criscito, Biraschi, Romero, Ghiglione; Sturaro, Schone, Cassata; Cleonise, Pinamonti, Gumus

Sampdoria : Audero; Murru, Colley, Ferrari, Thorsby; Jankto, Linetty, Ekdal, Ramirez; Quagliarella, Gabbiadini

Prognoza: Pobednika je teško prognozirati. Golova bi moglo da bude na obe strane,ali pravo da vam kažem ovde je najbolje igrati na kartone. Mnogo je velik ulog na meču i biće kartona kao kiše. Ko ima u ponudi nek igra, ko nema nek čeka live, maxbet će ih dati u svojoj live ponudi.

Tip: GG @ 1.80 0:1

više od 5.5 kartona, a probajte i crveni karton na meču.  8 kartona 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje