petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela, a mi smo za Vas analizirali najzanimljivije mečeve.

18h Lacio-Napoli

Lacio je ekipa koja nesumnjivo igra najlepši i najbolji fudbal u Italiji u ovom trenutku. Smem se usuditi da kažem da su među boljim ekipama u celoj Evropi. Simone Inzagi je napravio sjajnu mašineriju koja bukvalno melje rivale. Dobiti Juventus dva puta u 14 dana i to oba puta sa 3-1 zaista nije mala stvar. Sve se otvorenije priča da je ovaj tim Lacija šampionskog kova. Inzagi na ovom meču može da računa na povratnike u tim Lukasa Leivu i Luisa Alberta što je veoma bitna stvar. U napadu je pod znakom pitanja Korea,ali su tu naš Sergej koji igra sjajno u poslednje vreme i najbolji napadač u Evropi u ovom trenutku Ćiro Imobile.

Ako se za Lacio može reći da igra najbolji fudbal, onda se za Napoli može reći da igraju jedan od najgorih fudbala u Italiji. Nikome nije jasno šta se dešava sa Napolitancima. Počelo je onim ratom na relaciji igrači vlasnik kluba, loši rezultati su se nizali i došlo je do smene Anćelotija. Dolazak Gatuza i nije mnogo promenio. Napoli igra dosta loše, nije to onaj Napoli koji melje rivale, napada od samog starta meča. Jeste Gatuzo vratio formaciju sa tri napadača,ali to još uvek ne daje rezultate. Problem za Gatuza je izostanak Mertensa, kao i izostanak Gulama i Maksimovića.

Očekivani sastavi:

Lazio : Strakosha; Luiz Felipe, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Lulic; Caicedo, Immobile

Napoli : Meret; Di Lorenzo, Manolas, Luperto, Mario Rui; Fabian Ruiz, Allan, Zielinski; Callejon, Milik, Insigne

Prognoza: Lacio je bliži pobedi u ovom potencijalno otvorenom meču.

Tip: 3+ 1.60  1:0


20:45h Inter-Atalanta

Lider na tabeli Inter dočekuje veoma nezgodnu Atalantu. Ovo je jedan od najvećih ispita za Konteovu ekipu u ovom trenutku. Inter nema prava na grešku jer ne smeju dozvoliti odvajanje Juventusa,ali im neće biti lako  u ovoj utakmici. Konte u ovaj meč ulazi bez Škrinjara i Barele,dva veoma bitna igrača i to će morati nekako da zakrpi. Dobra vest je što se u tim vratio Lautaro,pa je ubitačan dvojac Lukaku-Lautaro na okupu. Inter igra lepo ove sezone, napadački, odbrana im i nije jača strana što i nije ohrabrujuće pred ovaj meč.

Atalanta opet igra fudbal života. Opet se vratila ona stara Atalanta iz prošle sezone. Kraj decembra je bio bukvalno preporod za ovu ekipu. Ulazak u najboljih 16 u Ligi Šampiona im je dao krila. Na tim krilima su demolirali Milan sa 5-0,ali i Parmu u prošlom kolu, takođe istim rezultatom. Dobra stvar za Gasperinija je da na raspolaganju ima celu ekipu jer se oporavio čak i Zapata. Nema potrebe trošiti reči na njihovu igru. Dovoljno je reći da su na dva meča postigli 10 golova.

Očekivani sastavi:

Inter: Handanovic; Godin, De Vrij, Bastoni; Candreva, Gagliardini, Brozovic, Sensi, Biraghi; R Lukaku, Lautaro Martinez

Atalanta : Gollini; Toloi, Palomino, Djimsiti; Castagne, De Roon, Pasalic, Gosens; Malinovskyi, Gomez; Ilicic

Prognoza: Golovi ne bi trebalo da izostanu na ovoj utakmici

Tip: 3+ 1.60  1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje