subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela, a mi za Vas analiziramo najzanimljivije mečeve.

15h SPAL-Bolonja

Spal u ovo kolo ulazi nakon velike pobede nad Atalantom. Ne bi mnogo da trošim reči na tu utakmicu. Svi koji su gledali jasno im je. Ipak, bilo kako bilo ta pobeda je donela dodatno samopouzdanje Spalu u borbi za opstanak. Ipak, ta pobeda neće mnogo značiti ako na ovom meču ne ostvare povoljan rezultat. Igraju jedan od lokalnih derbija, jer su Bolonja i Ferara komšijski gradovi. Što se tiče Spala glavna napadačka opcija jeste Andrea Petanja i od njega će mnogo toga zavisiti na ovom meču.

Bolonja iz kola u kolo sve više tone i trenutno su na sredini tabele. U seriji su od tri meča bez pobede. Ovaj meč im je jako bitan kako bi se zaustavilo to posrtanje na tabeli. Nekako, dosta su čudni ove sezone. Taman vežu dobre rezultate i kada svi misle da su popravili formu oni kiksnu. Najjednostavije se mogu opisati ovako, dobiju ono što niko ne očekuje od njih (Napoli, Atalanta), a kiksnu tamo gde niko ne očekuje da kiksnu (Verona). Bolonja je dosta temperamentna ekipa, da ne kažem gruba, i to ih dosta košta, jer skoro svako kolo dobijaju crvene kartone. Na ovom meču u timu neće biti suspendovan Bani i Sansone. Osim njega u timu nema povređenih Gary Medela, Ladislav Krejcia, Stefano Denswila i Mitchell Dijksa.

Očekivani sastavi:

SPAL : Berisha; Cionek, Vicari, Igor; Strefezza, Valoti, Missiroli, Dabo, Reca; Di Francesco, Petagna

Bologna : Skorupski; Tomiyasu, Danilo, Paz, Mbaye; Dominguez, Schouten; Orsolini, Soriano, Barrow; Palacio

Predlog: Postoji zanimljiva činjenica. Bolonja je poslednji put u Ferari slavila 1968 godine, od tad ne znaju za trijumf na ovom terenu. Istina, nisu mnogo igrali od tad, ali je svakako zanimljiva činjenica. Nadam se nastavku te tradicije, a isto tako ne bi trebalo da bude mnogo golova.

Tip: 1x @ 1.55  1:3


20:45h Torino-Atalanta

Oba tima u ovo kolo ulaze nakon neuspeha u prošlom.

Torino je u prošlom kolu poražen na gostovanju Sasuolu i tako su prekinuli seriju dobrih rezultata. Torino je ekipa koja voli da igra ofanzivan fudbal. Uostalom kako drugačije da igra ekipa koju vodi Valter Macari. On je prepoznatljiv po stilu igre na tri igrača nazad i sa brzim ofanzivnim napadačima. E sad, pitanje je koliko je igra sa tri defanzivca dobra za meč protiv napada kakav ima Atalanta.

Atalanta je poražena od Spala na svima dobro znan način. Jednostavno oni na tom meču nisu ličili na sebe. Najviše je podbacio Zapata, jednostavno vidi se da nije igrao nekoliko meseci zbog povrede, ostavilo je to traga. Iz meča u meč biće on sve bolji. Gasperini ima pravu napadačku mašineriju. Gomez, Iličić, Zapata, Pašalić i Murijel. To su  udarne igle Atalante, odgovorne za 90% njihovih golova. Imaju jedan od najefikasnijih napada  u ligi. Odbrana nije toliko dobra, dosta je porozna i to ih zapravo i najviše koči da ostvare bolje rezultate. Porazom u prošlom kolu su napravili veliki korak unazad u borbi za mesto u Ligi Šampiona i sada im je ovaj meč veoma bitan.

Očekivani sastavi:

Torino : Sirigu; Izzo, Nkoulou, Djidji; De Silvestri, Lukic, Baselli, Laxalt; Verdi, Berenguer; Belotti

Atalanta : Gollini; Toloi, Palomino, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Pasalic, Gosens; Gomez, Ilicic; Duvan Zapata

Predlog: Duel dva tima koji gaje ofanzivan stil igre bi trebalo da nam donese efikasan meč.

Tip: 3+@ 1.65  0:7

Povezani članci

2 Komentari

  1. Dajte nesto promentite malo dajte direktnije pribliznije da bi se znalo sta odigrati.Mozete malo pribliziti analizu i statistiku da bi vise ljudi gledali i citali stranicu.Za sada je ok malo povrsnije bice jos bolje i preciznije.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje