petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Atalanta-Specija

Atalanta nastavak sezone dočekuje sa serijom od 5 vezanih mečeva bez poraza. Ipak, od tih 5 mečeva, svega su dva pobedili, a čak 3 remizirali. Nekako, to je i trenutno najveći razlog zašto nisu na vrhu tabele, ta nekonstantnost i prosipanje bodova gde ne treba. Već su na nekoliko mečeva prosuli bodove u poslednjim minutima mečeva (Udineze, Mančester…) jednostavno to ne sme da se dešava. Ukoliko to Gasperini uspe da iskontroliše, vrh tabele neće biti daleko. Ne liči Atalanta baš na onaj tim od prethodne dve godine. Ne postižu toliko golova kao ranije, nije da oni ne šutiraju ka golu protivnika i da ne napadaju, jednostavno realizacija je opala, to je glavni problem. Ipak, ovo je jedan od mečeva na kojem bi to moglo drastično da se promeni.

U goste Atalanti dolazi najgora odbrana u ligi. Odbrana Specije je ove sezone primila 26 golova na 12 mečeva, dakle preko 2 gola po meču. Nije to baš najbolji podatak kada treba da gostujete napadačkoj ekipi kakva je Atalanta. Motina ekipa je u prethodnom kolu pobedom nad Torinom od 1-0 uspela da prekine niz od skoro 9 meseci na kojima su primali golove. Konačno su uspeli da sačuvaju svoju mrežu. Istina, više je tome doprinela neaktivnost Torina u napadu, nego jačina odbrane Specije, ali dobro, bitno da su uspeli. Sada im sledi jako težak raspored i utoliko je ta pobeda nad Torinom bila bitna. Sigurno da nešto rasterećenije ulaze u ovaj meč, jer zaista nemaju šta da izgube.

Očekivani sastavi:

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Demiral, Palomino, Toloi; Zappacosta, De Roon, Freuler, Maehle; Pasalic, Malinovskyi; Zapata

Spezia possible starting lineup:
Provedel; Amian, Erlic, Hristov, Bastoni; Maggiore, Kovalenko; Verde, Sala, Gyasi; Nzola

Prognoza: Sudar najgore odbrane i napadačke ekipe kakva je Atalanta bi trebalo da nam donese jedan efikasan meč.

Tip: domaćin 3+ @ 1.73 – 5:2


20:45h Fiorentina-Milan

Fiorentina se pred ovo kolo nalazi u gornjem delu tabele, ali još uvek su daleko od cilja, a to je mesto u Evropi. Da bi osvarili taj uspeh potrebna im je konstantnost u igri. Jednostavno oni u 12 kola imaju po 6 pobeda i 6 poraza. Nikako da vežu par pobeda zaredom. Još jedan problem ove sezone su im derbiji. Oni nisu dobili skoro nijedan meč protiv ekipa iz gornjeg dela tabele. Skoro svaki od tih mečeva su izgubili, a mahom su dobili samo mečeve protiv ekipa iz donjeg dela tabele. Za veći iskorak na tabeli potrebno je dobijati i kvalitetnije ekipe. Danas će Italijano imati velikih problema sa defanzivnom linijom. Van tima mu je nekoliko standarnih defanzivaca, što zbog povreda, što zbog suspenzija. Van tima su Nastasić, Milenković i Lukas Martinez. Dakle, tri defanzivca su van tima. Nije to baš dobra situacija za meč protiv napadačkog tima kakav je Milan.

Milan u ovo kolo ulazi kao lider šampionata, tj. dele prvo mesto sa Napolijem. Igraju jako dobro, dobili su 10 od 12 mečeva, što je sjajno. Još bitniji podatak za navijače Milana jeste to da imaju 7 bodova više od svog večitog rivala, Intera. Još jedna dobra stvar jeste da se agonija sa izostancima polako privodi kraju, jer se sve više i više kompletira sastav. Trenutno im nedostaje svega 2 igrača, prvi golman Maignan i kapiten Kalabrija. Bitno je da se u tim vratio i Ibrahimović. Njegov povratak će u mnogome ojačati napad pred ovo kolo. Najveći problem Milana ove sezone nije napad, već odbrana. U dosta mečeva im se dešava da dozvole da gube sa 2 ili 3 gola razlike i onda nekako uspeju da se isčupaju i pobede te mečeve. To je igra na ivici žileta i pitanje je samo trenutka kada će se okliznuti. Ukoliko žele Skudeto moraju sigurnije dobijati mečeve.

Očekivani sastavi:

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Odriozola, Venuti, Igor, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Castrovilli; Gonzalez, Vlahovic, Saponara

AC Milan possible starting lineup:
Tatarusanu; Kalulu, Kjaer, Tomori, Hernandez; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Diaz, Leao; Ibrahimovic

Prognoza: Mogli bi videti golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.65 – 4:3

GG i G2+ @ 2.75

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje