petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A, a mi smo za Vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

15h Atalanta-Sampdorija

Atalanta je u prošlom kolu doživela neku vrstu otrežnjenja, reklo bi se preko potrebnog. Nakon sjajnog početka sezone došao je težak poraz od Napolija od 4-1. Reklo bi se da im je taj poraz dobro došao kako bi ih malo spustio na zemlju. Čini se da je to urodilo plodom jer su već kroz par dana na gostovanju u Danskoj Midjelandu slavili sa ubedljivih 4-1. O Atalanti ne treba previše trošiti reči. Bez obzira na taj poraz protiv Napolija oni igraju jedan od najlepših fudbala u Evropi to je sigurno. Igraju napadački od prvog do poslednjeg minuta. Čini se kao da imaju onaj Nemački mentalitet da melju rivala od prvog do poslednjeg minuta i to bez obzira na rezultat. Složićete se da slično radi Bajern kao i Nemačka reprezentacija. Atalanta je ekipa gde svako može da postigne gol. Mario Gomez igra fudbal života, a u stopu ga prate Pašalić, Zapata, Muriel, uskoro se očekuje i povratak Iličića. E sad, ovaj zgusnut raspored ima i svojih mana. Treba očekivati da trener Atalante na ovom meču malo promeša karte. Umor je svakako prisutan, što zbog tog rasporeda, što zbog vrlo kratke pauze između sezona. Na ovom meču u sastavu najverovatnije neće biti Malinovski.

Sampdorija je u prva 4 gola odigrala sasvim solidno, čak, šta više, može se reći da su ostavili odličan učinak. U ta 4 kola osvojili su 6 bodova. U prva dva kola porazi, očekivan od Juventusa i neočekivan od Beneventa, tim pre jer su vodili sa 2-0 i izgubili. Nakon ta dva poraza usledila je znatno bolja igra i pobede protiv Fiorentine u gostima i Lacija na domaćem terenu. Sigurno da sada sa mnogo više samopozdanja idu na ovo vrlo teško gostovanje. U ovo kolo ulaze oslabljeni neigranjem iskusnog Gabijadinija.

Atalanta (3-4-1-2): Sportiello; Toloi, Romero, Palomino; Depaoli, De Roon, Freuler, Gosens; Gomez; Ilicic, Duvan Zapata

Injured: Gollini, Caldara, Carnesecchi

Sampdoria (4-4-2): Audero; Bereszynski, Yoshida, Tonelli, Augello; Candreva, Thorsby, Ekdal, Jankto; Keita, Quagliarella

Injured: Gabbiadini

Prognoza: Kada igra Atalanta golovi su najbolja opcija, pitanje je samo koliko će ih biti?

Tip: 1 i 3+ @ 1.70 – 1:3


18h Đenova-Inter

Đenova je u tri odigrana kola osvojila 4 boda, što je sjajan rezultat za njih. Kažem sjajan, jer oni imaju mnogo problema sa Korona Virusom od početka sezone. U prvom kolu su pobedili 4-1 Krotone,ali onda je došla korona. U Napulj su išli sa rezervnim sastavom i poraženi su sa 6-0, meč protiv Parme je otkazan jer je čak 17 igrača Đenove bilo pozitivno. U prošlom kolu su odigrali sa skrpljenim sastavom 0-0 sa Veronom. Pitanje je kakav će sastav biti za ovaj meč, bukvalno do početka meča se neće znati, tj do objavljivanja rezultata testa. Bilo kako bilo i igrači koji budu sada negativni sigurno da nisu u najboljoj fizičkoj spremi, videlo se to i protiv Verone. Jednostavno nije lako igrati mečeve nakon preležanog virusa.

Inter takođe muku muči sa koronom. Najnoviji izostanak je Hakimi. On je bio pozitivan svega par sati pre početka meča sa Menhengladbahom. To je upravo ono o čemu sam gore pisao, da se do par sati pre početka meča ne zna ko će igrati ko ne, što je apsolutni apsurd,ali džabe, takva su pravila. No, da se vratimo na Inter. Ne cvetaju baš ruže u taboru Antonija Kontea. Prethodnih par dana je za zaborav. Prethodne nedelje su poraženi od najvećeg rivala Milana, da bi tokom nedelje remizirali sa Menhengladbahom u Ligi Šampiona. Upravo se u tim mečevima videlo ono o čemu sam ja pisao prošle nedelje, a to je slaba odbrana Intera. Napad im je odličan, Lautaro i Lukaku prete da postanu najuspešniji tandem u istoriji Intera, ali džaba sve to kad je odbrana loša i sve pokvari. Oni su od početka sezone primili čak 10 golova na 5 mečeva, što je zaista mnogo za jednu ekipu koja želi da osvoji Skudeto, čak nedopustivno mnogo. Moraće Konte mnogo da porati na toj odbrani, ako želi kakvu takvu šansu za skudeto. Što se tiče izostanaka, to je još jedan u nizu problema, osim Hakimija van tima su još 6 igrača, dakle na ovo gostovanje Inter ide bez 7 igrača, mahom odbrambenih. Pitanje je koliko će ih još otpasti zbog korone do početka utakmice?

Očekivani sastavi:

Genoa (3-5-2): Perin; Goldaniga, C Zapata, Masiello; Ghiglione, Badelj, Radovanovic, Rovella, Czyborra; Pandev, Scamacca

Injured: Sturaro, Males, Zajc

Inter (3-4-1-2): Handanovic; Darmian, De Vrij, Kolarov; D’Ambrosio, Brozovic, Vidal, Perisic; Barella; R Lukaku, Lautaro Martinez

Injured: Vecino, Skriniar, Gagliardini, Radu, Young, Hakimi, Alexis Sanchez

Prognoza: Sad, zbog korone i sastava nezahvalno je prognozirati ishod ovog meča. Možda je najrealnije igrati na golove,ali i to sa oprezom zaista. Glavni savet je sačekati do početka meča i objavljivanja sastava. Ukoliko sve bude kako je trenutno objavljeno sa sastavima mogli bi videti golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.70 – 0:2


20:45h Lacio-Bolonja

Jedna vrlo zanimljiva utakmica je pred nama.

Lacio je u prošlom kolu pretrpeo bolan poraz od Samdorije sa 3-0. Ipak, brzo su se oporavili od tog poraza i ostvarili jednu veoma bitnu pobedu protiv Dortmunda u Ligi Šampiona. Lacio nije baš najbolje počeo ovu novu sezonu. U 4 odigrana kola samo jedna pobeda i jedan remi je zaista slabo za ekipu koja želi vrh tabele. Primili su čak 8 golova. Doduše to i nije nešto novo, jer Lacio i prošle sezone nije mogao da se pohvali dobrom odbranom. Oni igraju napadački fudbal i očekivano je da odbrana trpi. Dobra stvar za ovaj meč je povratak u tim Imobilea, koji je bio suspendovan za meč sa Sampdorijom, on je odigrao dobro i protiv Borusije i polako se vraća u formu iz prošle sezone. Moguće je da će Inzagi malo rotirati igrače, jer umor čini svoje. Pred ovaj meč pod znakom pitanja su Lulić, Radu i novopridošli Pereira, dok je velika šansa da Sergej bude na klupi, a da njegovo mesto zauzme Akpa Akpro koji je odigrao odilično protiv Borusije. Sve u svemu jedna vrlo bitna utakmica za Lacio.

Bolonja na ovaj meč dolazi u ne tako dobrom raspoloženju. Oni u Rim dolaze nakon dva vezana poraza i samo 3 osvojena boda u 4 utakmice. Takođe na vratu im leži i teret zvani 37 vezanih utakmica u Seriji A, na kojima su primili gol. Ukoliko prime i na ovom meču izjednačiće taj negativan rekord koji drži Arminija Biefeld još iz 1975 godine. Dodatni problem za Mihajlovića jesu i izostanci. Na ovom meču neće moći da računa na čak 5 igrača i to 5 igrača koji su dosta bitni za ekipu. Dakle, ogromni problemi za našeg stručnjaka.

Očekivani sastavi:

Lazio (3-5-2): Reina; Patric, Luiz Felipe, Acerbi; Marusic, Akpa Akpro, Leiva, Luis Alberto, Fares; Muriqi, Immobile

Injured: Lulic, Radu, Pereira

Bologna (4-2-3-1): Skorupski; De Silvestri, Danilo, Tomiyasu, Hickey; Schouten, Svanberg; Orsolini, Soriano, Barrow; Palacio

Injured: Dijks, Medel, Poli, Skov Olsen, De Silvestri

Prognoza: Trebalo bi da bude dosta golova, jednostavno ofanzivan stil Lacija i loša odbrana Bolonje bi trebalo da budu dobitna kombinacija.

Tip: 3+ @ 1.55 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje