subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu je na programu tri duela Serija A.

15h Kaljari-Sampdorija

Kaljari je u prošlom kolu poražen u sjajnom meču protiv Bolonje sa 3-2. Tim porazom su okončali seriju od dva meča bez poraza. Kaljari ove sezone igra dosta otvoren fudbal, o čemu govori i njihova gol razlika 12/15, dakle na njihovim mečevima u prvih 6 kola je palo čak 27 golova, što je u proseku nešto više od 4 gola po meču. Nemaju nekih prevelikih problema sa sastavom.

Sampdorija je nakon niza od tri pobede, što u ligi, što u kupu u prošlom kolu remizirala u gradskom derbiju protiv Đenove (1-1). Imali su jako loš start sezone, poraze od Juventusa i od Beneventa, ali se onda nešto promenilo. Zaigrali su znatno bolje i usledile su tri velike pobede protiv Fiorentine, Lacija i Atalante. Pobede protiv tri veoma jake ekipe, što nije nimalo loš rezultat. Glavna uzdanica je i ove sezone vremešni Kvaljarela, koji je postigao već 4 gola od početka sezone. Prevedeno u statistiku postigao je skoro polovinu golova svoje ekipe. Oni igraju slično kao i Kaljari, napadački fudbal. Jača strana im je napad, što i pokazuju rezultati ove sezone.

Očekivani sastavi:

Cagliari (4-2-3-1): Cragno; Zappa, Walukiewicz, Godin, Lykogiannis; Marin, Rog; Ounas, Joao Pedro, Nandez; Simeone

Injured: Pinna, Ciocci, Luvumbo

Sampdoria (4-4-2): Audero; Bereszynski, Yoshida, Tonelli, Augello; Candreva, Thorsby, Ekdal, Jankto; Ramirez, Quagliarella

Injured: Gabbiadini, Keita

Prognoza: Duel dva tima koja gaje ofanzivni stil igre bi trebalo da nam donese dosta golova na ovoj utakmici i to na obe strane.

Tip: GG @ 1.55

3+ @ 1.60

GG3+ @ 1.80

2:0


20:45h Parma-Fiorentina

Parma nije počela baš najbolje ovu novu sezonu, svega 5 osvojenih bodova u 6 kola je zaista slabo za njihove apetite. istina, ima opravdanja za te rezultate. Od početka sezone zaista dosta kubure sa izostancima, polako se to popravlja, ali nisu još kompletni. Za ovo kolo u tim se vratio Bruno Alveš, ali su van tima još uvek Busi, Muhaila i Kornelijus kao najveći izostanak. Parma voli da prepusti protivniku da igra i onda da ih kazni preko brzih kontra napada. To bi mogla da bude dosta dobra taktika za ovo kolo s obzirom da Fiorentina voli napadački fudbal.

Fiorentina u ovo kolo ulazi nakon poraza od Rome. U Italiji kruže priče da bi ovo mogao da bude presudan meč po sudbinu trenera Fiorentine, Iachinija. U slučaju lošeg rezultata verovatno će dobiti otkaz. To i nije čudno, jer je Fiorentina u prvih 6 kola osvojila svega 7 bodova, što je jako loše za tim koji želi da igra u Evropi sledeće sezone. Problem za Iachinija je to što nema adekvatnu zamenu za Kijezu koji je bio glavni igrač. Istina, došao je Kaljehon, ali je on van tima zbog korone. Dodatni problem je i izostanak Pezele, jednog od bitnijih igrača, pogotovo za odbranu ekipe.

Očekivani sastavi:

Parma (4-3-1-2): Sepe; Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo, Pezzella Giu; Cyprien, Hernani, Kurtic; Kucka; Gervinho, Inglese.

Injured: Mihalia, Busi, Cornelius

Fiorentina (3-5-2): Dragowski; Caceres, Milenkovic, Igor; Lirola, Bonaventura, Amrabat, Castrovilli, Biraghi; Vlahovic, Ribery

Injured: Pezzella Ger, Callejon

Prognoza: Mogli bi videti golove na obe strane. Fiorentina mora napasti, a Parma voli da igra protiv takvih ekipa.

Tip: GG @ 1.55

0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje