petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Fiorentina-Verona

Fiorentina igra jako loše ove sezone. Svega 10 osvojenih bodova iz 12 odigranih mečeva i mesto koje je tik iznad zone ispadanja. Ovaj rezultat je daleko od njihovih očekivanja. Svi su očekivali da će se boriti za mesto koje vodi u Evropu, jer imaju mlad kvalitetan tim, ali eto nema ništa od toga. Prodaja Kijeze je dodatno oslabila ekipu, a nije dovedena adekvatna zamena i to je jedan od glavnih problema. Ekipa je totalno van ritma. U poslednjih 5 mečeva svega 2 osvojena boda. Biće ovo jedna veoma duga i teška sezona za sve u Firenci.

Za razliku od Fiorentine, Verona igra jako dobro ove sezone. Trenutno se nalaze u gornjem delu tabele i ako ovako nastave i borba za mesto koje vodi u Evropu nije daleko. Realno, u početku sezone svi su očekivali da će biti suprotna mesta ovih ekipa na tabeli, ali eto. Istinu za volju i Verona nešto malo “ štuca “ u poslednje vreme. U poslednjih 5 mečeva par kikseva i svi se pitanju, da li je to naznaka posrtanja. Zapravo, interesantni su njihovi rezultati. Oni dobijaju na papiru jače rivale od sebe, a na mečevima gde svi očekuju da oni pobede, oni kiksaju. Bukvalno igraju suprotno od očekivanja.

Očekivani sastavi:

Fiorentina (4-4-1-1): Dragowski; Caceres, Milenkovic, Pezzella, Biraghi; Callejon, Amrabat, Pulgar, Castrovilli; Ribery; Vlahovic

Injured: Duncan

Hellas Verona (3-4-2-1): Silvestri; Dawidowicz, Magnani, Lovato; Faraoni, Tameze, Ilic, Dimarco; E Colley, Zaccagni; Di Carmine

Suspended: Barak

Injured: Vieira, Benassi, Kalinic, Cetin, Favilli

Prognoza: Nekako su na ovom meču najrealniji golovi. Gledajući i formu ekipa i njihovu istoriju međusobnih duela, najrealnije je da vidimo golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.70 – 1:1


20:45h Parma-Juventus 

Parma se pred ovo kolo nalazi na 14tom mestu na tabeli. Gledajući njihove rezultate i igru uopšte, oni zaslužuju da budu na daleko višem mestu nego što su. Jeste da su u poslednjih 5 mečeva vezali tri remija, ali dva od ta tri remija su bila protiv Intera i Milana i na oba ta meča su imali pobedu u svojim rukama. Nekako, protiv jakih rivala igraju sjajno, verovatno tu preovlada njihova motivacija i želja za dokazivanjem, ali na kraju nekako izgore u toj želji. Njima odgovara da igraju protiv ekipa koje napadaju i imaju posed, jer se njihova igra bazira na kontra napadima. Upravo su tako i došli do dobrih rezultata protiv Intera i Milana.

Juventus je trenutno uz Milan jedina neporažena ekipa u ligi, ali uspeli su da vežu čak 6 remija, što im se zaista dugo nije desilo. Ti remiji pogotovo dobijaju na težini kada se zna da su ostvareni protiv daleko slabijih rivala poput Krotonea, Verone, Beneventa. Imaju taj problem da sačuvaju rezultat, nekako nisu više toliko dominantni koliko su bili ranije. Pogotovo im je slaba odbrana. Sreća njihova što imaju takav napad pa im osvaja bodove. Ako mene pitate, pitanje je trenutka i još nekog kiksa kada će Pirlo biti otpušten. Mislim da je još uvek na klupi samo zbog svog imena i svega što je uradio u klubu. Nekako, Juventus nije toliko kreativan, raznovrstan i ubitačan kao ranije. Imaju trenutke kad bljesnu, ali nemaju konstantnost koja im je bitna. Dosta mečeva koje su dobili, dobili su na mučenje.

Očekivani sastavi:

Parma (4-3-2-1): Sepe; Iacoponi, Osorio, Bruno Alves, Gagliolo; Hernani, Brugman, Kucka; Karamoh, Gervinho; Cornelius

Injured: Grassi, Laurini, Nicolussi Caviglia, Scozzarella, Pezzella

Juventus (3-4-1-2): Szczesny; De Ligt, Bonucci, Danilo; Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Chiesa; Kulusevski; Morata, Ronaldo

Injured: Arthur, Chiellini, Demiral

Prognoza: Juventus je bliži pobedi, ali ne otpisujte Parmu. Nekako, gledano kako Parma i Juventus igraju u poslednje vreme GG se nameće kao najrealnija opcija, ali možete to i pojačati sa nekim dodatni igrama.

Tip: GG @ 1.90

GG i G2+ @ 2.45 – 0:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje