petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Lacio-Sampdorija

Pobedonosna serija Lacija se završila u prošlom kolu na gostovanju Interu. Lacio se trenutno nalazi na 7mom mestu, ali sa samo 3 boda zaostatka za mestom koje vodi u Ligu Šampiona. To samo pokazuje koliko će ove sezone biti zanimljiva i neizvesna borba za mesta u Evropi. Upravo to i ne daje previše mesta Inzagiju za neke kalkulacije tj. odmaranje pojedinih igrača pred meč sa Bajernom. Priča se da će odmoriti neke od ključnih igrača, ali to neće biti baš lako. Jer osim te borbe za mesto u Evropi planove mu kvare i izostanci. Naime, na ovom meču za Lacio neće nastupiti Hoedt, Lazzari, Luiz Felipe, Radu, Strakosha. Dakle, veoma je izvesno da neće mnogo odmarati, već da ćemo na terenu videti i Koreu i Imobilea i Sergeja. Pobeda im je preko potrebna kako bi se vratili na pobednički kolosek, ali i kako ne bi izgubili priključak za ekipama sa kojima se bore za poziciju.

Sampa nema previše problema pred ovaj meč. Njihov trener može da računa na gotovo ceo sastav, pa treba očekivati najjaču moguću postavu. Sampa se trenutno nalazi na 10tom mestu. Ušuškani su u sredini tabele tako da i nemaju neke prevelike brige tokom ostatka sezone. Niti mogu da ispadnu ,a realno, niti mogu da idu u Evropu. Dakle, zlatna sredina, to je njihov maksimum i cilj ove sezone i samo treba da zadrže to mesto. Ovaj meč, će biti poseban za Keita Baldea koji će igrati protiv bivšeg kluba gde je otišao uz dosta bure. Njemu je ugovor raskinut od strane vlasnika Lacija, Lotita. Sigurno da će Balde imati motiva da se dokaže na ovoj utakmici.

Očekivani sastavi:

Lazio (3-5-2): Reina; Patric, Acerbi, Musacchio; Marusic, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Fares; Immobile, Correa

Suspended: Hoedt, Lazzari

Injured: Luiz Felipe, Radu, Strakosha

Sampdoria (4-4-2): Audero; Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello; Candreva, Silva, Ekdal, Jankto; Keita, Quagliarella

Prognoza: Što se samog meča tiče, Lacio jeste favorit, ali možda treba uzeti to sa malo opreza, upravo zbog te Lige Šampiona. Možda je bolje igrati na golove i to na obe strane, jer je odbrana Lacija dosta ranjiva.

Prognoza: GG @ 1.65 – 1:0


20:45h Sasuolo – Bolonja

Sasuolo je u prošlom kolu pobedom nad Krotoneom prekinuo seriju od 5 mečeva gde nisu ostvarili pobedu. Ta pobeda se poklopila i sa povratkom na teren Berardija. To je samo još jedan dokaz koliko je on bitan šraf u ekipi Sasuola i pravo je pitanje gde bi oni sada bili da se on nije povredio. Bilo kako bilo prošlost ne mogu da promene, ali zato mogu dosta toga da promene u narednim mečevima, počev od ovog. Ovaj meč je derbi pokrajine Emilio-Romanja, pa samim tim pobeda u ovom meču znači mnogo više od tri boda. Sasuolo igra lep napadački fudbal i povratkom Berardija su mnogo ubojitiji. Videćemo da li će se ponoviti igra sa početka sezone kada su sve redom pobeđivali.

Bolonja je počela nešto bolje da igra. U poslednja dva kola osvojili su 4 boda. Ovo je za njih drugi veliki derbi nakon što su savladali Parmu. Ta pobeda im je dodatno ulila samopouzdanje i treba očekivati da i na ovom meču idu na sva tri boda. Sinišina ekipa takođe igra lep i napadački fudbal, ali im odbrana nije jača strana što bi protivnik mogao vrlo lako da iskoristi. Trebalo bi da vidimo jedan jako interesantan duel.

Očekivani sastavi:

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Muldur, Marlon, Ferrari, Rogerio; Magnanelli, Locatelli; Berardi, Traore, Djuricic; Caputo

Injured: Boga, Bourabia, Romagna

Bologna (4-2-3-1): Skorupski; Tomiyasu, Danilo, Soumaoro, Dijks; Schouten, Dominguez; Skov Olsen, Soriano, Sansone; Barrow

Injured: Faragò, Medel, Santander

Prognoza: Duel dva tima koja igraju napadački, a odbrane im nisu jača strana. Trebalo bi da vidimo dosta golova i to na obe strane.

Tip: GG3+@ 1.85 – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje