četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A, a mi za Vas najavljujemo najzanimljivije mečeve.

18h Bolonja – Lacio

Bolonja je u poslednja tri kola uspela da osvoji 5 bodova i time značajno popravi svoj status u Seriji A. Trenutno se nalaze na sredini tabele sa 10 bodova više u odnosu na zonu ispadanja. Dakle, polako, ali sigurno ulaze u “mirnu luku“ što se tiče opstanka u ligi. To će im omogućiti da budu rasterećeniji, ali time i još opasniji po protivnika. Teško je zamisliti da ekipa koju vodi Siniša Mihajlović ne ide na pobedu na svakom meču. Teško tim igračima u svlačionici ako ne daju sve od sebe : ) Što se povreda i izostanaka tiče Siniša na ovom meču ne može da računa na 5 igrača.

Lacio je tokom nedelje doživeo težak poraz u Ligi Šampiona od Bajerna. Možda je taj poraz i došao u pravo vreme, jer će sad moći svim silama da se okrenu ka Seriji A i borbi za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Istina, imaju i taj revanš, ali budimo iskreni, nemaju ama baš nikakve šanse na Alianz Areni, pogotovo ne posle poraza kod kuće 4-1. Bilo kako bilo, njihova sva pažnja mora da bude okrenuta ka domaćem šampionatu. Trenutno zaostaju samo 1 bod za mestom koje vodi u Ligu Šampiona, s obzirom da njihovi rivali za poziciju igraju međusobno, mogao bi Lacio pobedom na ovom meču da ih pretekne. Što se same igre tiče, da se ne ponavljam previše. Igraju sjajno, eto u prošlom kolu su pokazali i onu odliku da dobiju meč i kada im ne ide previše, tj. kad nisu previše zainteresovani za meč. Mislim da to neće biti slučaj, zbog svega navedenog gore.

Očekivani sastavi:

Bologna (4-2-3-1): Skorupski; Tomiyasu, Danilo, Soumaoro, Dijks; Schouten, Svanberg; Orsolini, Soriano, Sansone; Barrow

Suspended: Hickey

Injured: Santander, Ravaglia, Medel, Farago

Lazio (3-5-2): Reina; Patric, Acerbi, Musacchio; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Lulic; Correa, Immobile

Suspended: Escalante

Injured: Luiz Felipe, Radu

Prognoza: Mogli bi videti jedan dosta otvoren meč sa golovima na obe strane.

Tip: X2 i GG @ 2.20 – 2:0


20:45h Verona-Juventus

Verona igra jako dobro ove sezone, čak za mnoge i izvan svih očekivanja. Trenutno se nalaze na visokom 9tom mestu. Nekako ušuškani su na toj poziciji i ne mogu niti gore niti dole, zlatna sredina. Igraju jako lep fudbal. Jurić radi zaista dobar posao, u prilog tome govori i informacija da su ga već neki klubovi zvali da ih preuzme, ali on neće, makar za sad, menjati mesto. Ne bi začudilo da ga sledeće sezone vidimo u nekom mnogo jačem timu Serije A, zaslužio je to. Jurić gaji jedan jako lep stil igre, a to je veoma visok ritam ceo meč i napadanje rivala bez obzira ko on bio. Upravo im je takav stil igre i doneo sve te bodove. Nema sumnje da će tako nastaviti i na ovom meču, pogotovo kada im dolazi velikan koji je u ogromnim problemima.

Problemi Juventusa rastu iz kola u kolo, iz utakmice u utakmicu. Nisu njihovi navijači navikli na to, pa time i raste njihovo nezadovoljstvo sa poslom koji Pirlo radi ove godine. Čini se da bi on već odavno dobio otkaz, da nije to što jeste, legenda kluba i Italije uopšte. Čini se da ga samo to ime održava na poziciji trenera, ali neće ni to još dugo biti tako, sve ima svoju granicu. Juventus se trenutno nalazi na trećem mestu sa čak 8 bodova i utakmicom manje u odnosu na prvoplasirani Inter. Trenutno ništa više ne zavisi od njih što se tiče Skudeta, moraju čekati i kiks Intera koji igra sjajno. Dodatnu nervozu uneo je i poraz od Porta u Ligi Šampiona i tu su šanse sve manje da prođu dalje. Jedino ih izvlači još to finale kupa Italije, ali pitanje koga bi osvajanje kupa zadovoljilo u Torinu. Dakle, pritisak je sve veći i veći, a dodatni problem prave i povrede. Pred ovaj meč Pirlo ne može da računa na čak 7 igrača. Još kad se na to nadoveže i činjenica da igraju protiv ekipe koja ne preza ni od koga i napada svaki tim, zaista težak posao za Juventus. Pogotovo će odbrana biti na udaru, jer nedostaje par standardnih defanzivaca.

Očekivani sastavi:

Verona (3-4-2-1): Silvestri; Magnani, Gunter, Lovato; Faraoni, Tameze, Veloso, Dimarco; Barak, Zaccagni; Lasagna

Injured: Kalinic, Colley, Ceccherini

Juventus (3-5-2): Szczesny; Dragusin, De Ligt, Demiral; Chiesa, McKennie, Bentancur, Rabiot, Alex Sandro; Kulusevski, Ronaldo

Suspended: Danilo

Injured: Arthur, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, Dybala, Morata

Prognoza: Uh, zaista će Juventus teško do pobede na ovoj utakmici, bolje probati sa golovima, biće ih na obe strane. Verona koja napada žestoko i Juventus sa skrpljenom odbranom.

Tip: GG @ 1.80 – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje