petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

Danas je na programu 4 duela Serije A.

18h Sasuolo-Fiorentina

Sasuolo se trenutno nalazi na 8mom mestu na tabeli i može se reći da su tu ušuškani. Niti mogu pasti, niti mogu otići višlje. Što se tiče njih sezona je sa takmičarske strane završena. Mogu porilično opušteno završiti sezonu. Sad, da li je ovo uspešna sezona, dosta je diskutabilno. Prvenstveno to kažem zbog prvog dela sezone koji im je doneo mesto u vrhu tabele. Nažalost nisu uspeli da zadrže to mesto i pali su na sredinu. Evropa je predaleko, a čini se da bi taj cilj doveo do toga da ovo bude uspešna sezona. Oni pred ovaj meč imaju kadrovskih problema. Opet je van tima nekoliko igrača. Generalno to je i jedan od glavnih uzroka njihovog pada sa vrha tabele. Nije igra bila problem, već dosta povređenih igrača i to konstantno tokom sezone. Oni igraju lep, napadački fudbal, vrlo su opasni protiv koga god da igraju. Zaista ih je lepo gledati.

Fiorentina još uvek matematički nije obezbedila opstanak. Još jedna bačena sezona. Još jedna sezona prepuna obećanja i na kraju opet isto. Još jedna sezona u kojoj će navijači morati da strepe do poslednjeg kola da li će se njihov klub preseliti u niži rang. Najveći problem jeste transfer politika. To njih najviše “ ubija “. Taman oforme respektabilan tim za narednu sezonu i onda dođe transfer period i glavni igrači odu. Tako je bilo sa Kijezom ove sezone, po svemu sudeći tako će biti i sa našim dvojcem Milenković-Vlahović. Ukoliko se to desi, eto još jedne preslikane sezone i naredne godine. Još jedan pokušaj sklapanja tima. Što se tiče današnjeg meča, dobra stvar je povratak Riberija koji svojim iskustvom zaista znači za ovaj mladi tim i biće neuporedivo jači.

Očekivani sastavi:

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Muldur, Marlon, Ferrari, Kyriakopoulos; Lopez, Locatelli; Traore, Djuricic, Boga; Raspadori

Injured: Ayhan, Romagna, Berardi, Caputo, Defrel

Fiorentina (3-5-2): Dragowski; Milenkovic, Pezzella, Martinez Quarta; Caceres, Bonaventura, Amrabat, Castrovilli, Biraghi; Ribery, Vlahovic

Prognoza: Duel dva tima koji imaju dobre napade i loše odbrane. Trebalo bi da vidimo golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.65 3-1 win


20:45h Kaljari-Parma

Jeste da u ovom kolu imamo par derbija, ali će ovaj meč biti najbitnijih od svih. Duel dva tima koja su u zoni ispadanja. Borba za goli život. Ekipa koja bude poražena na ovom meču biće u vrlo teškoj poziciji što se opstanka tiče. Za ovakve mečeve se kaže da vrede 6 bodova.

Kaljari je vezao 4 poraza u nizu, ništa od one promene i skupljanja bodova.Trajalo je to svega par kola od promene trenera i opet su se vratili na isto. Istina, imali su i malo teže rivale, ali ajde da sačekamo ovo kolo pa da vidimo gde su. Sada im na noge dolazi protivnik po meri, ekipa koju prosto moraju da dobiju. Očekujem da se probudi ona vatra u timu koja ih je krasila prošle sezone, ukoliko to postignu mogli bi da očekuju neke bodove sa ovog meča. Očekujem da igraju napadački od prvog minuta. Istina da imaju problema sa sastavom, nedostaje 5 igrača,ali izgovora nema. Ovo je meč sezone.

Ista situacija je i na drugoj strani. Ima i Parma problema sa sastavom, nedostaje im čak 10 igrača za ovo kolo, ali kao i kod Kaljarija, izgovora nema, oni moraju da dobiju ovo. Parmi ide na ruku stil igre Kaljarija, oni vole da igraju protiv timova koji igraju napadački, jer se otvara prostor za kontra napade iz kojih su oni ubitačni. Jeste da fale Karamoah i Inglese,ali tu je Žervinjo od kog se najviše očekuje na ovom meču. Prosto, ko bi mogao i da sanja da će pred kraj sezone za opstanak da se bore timovi kao što su Parma i Kaljari. Po kvalitetu timova sigurno da ne zaslužuju to,ali loša igra, loša transfer politika i još dosta toga je dovelo do situacije da ćemo se na kraju sezone 99% oprostiti od jedne od tih ekipa,ako ne i od obe.

Očekivani sastavi:

Cagliari (3-5-2): Vicario; Klavan, Godin, Rugani; Nandez, Marin, Nainggolan, Duncan, Lykogiannis; Pavoletti, Joao Pedro

Injured: Rog, Ceppitelli, Sottil, Tramoni, Cragno

Parma (4-3-3): Sepe; Conti, Bani, Osorio, Pezzella; Kucka, Kurtic, Hernani; Man, Pellè, Gervinho

Suspended: Gagliolo

Injured: Nicolussi Caviglia, Iacoponi, Inglese, Brunetta, Zirkzee, Karamoh, Sohm, Mihaila, Cyprien

Prognoza: Vrlo je teško prognozirati ko bi mogao ovde da slavi, najbolje je igrati na golove, trebalo bi da ih bude na obe strane.

Tip: GG @ 1.80 4:3 win

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje