četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela Serije A.

15h Genoa-Atalanta

Ulazimo u samu završnicu Serije A. Ostalo je da se odigrao još svega 2 kola.

Đenova je tokom nedelje u vanrednom kolu pobedom na gostovanu u Bolonji osigurala opstanak. Osvojili su velika tri boda na tom gostovanu i sada sa mirom mogu da dočekaju poslednja dva kola. Sigurno da im je pao kamen sa srca, pogotovo njihovim navijačima koji su strepeli. Već sada mogu polako da se okrenu ka sledećoj sezoni. Đenova je ekipa koja napadački stoji zaista dobro. Imaju sasvim solidan napad i vrlo su retki mečevi na kojima oni ne postižu golove. Ipak, ono što njima predstavlja veliki problem jeste odbrana. Odbrana im je najslabiji deo tima, jer primaju zaista dosta golova. To ih je i dovelo u ovu situaciju u kojoj su bili do prethodnog kola. Sigurno da loša odbrana nije dobar podatak kada im na gostovanje dolazi jedan od najboljih napada lige. Nema sumnje da će Đenova na ovom meču delovati znatno opuštenije i možda baš to bude njihova šansa za bodove.

Atalanta se bori za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Trenutno su, od svih ekipa koje se bore za to mesto u najboljoj poziciji. Imaju 3 boda više od Juventusa koji je prvi ispod crte. Naravno, sama ta činjenica da je razlika svega tri boda navodi na oprez. Imaju priliku u ovom kolu da osiguraju to mesto,jer im na ruku ide da Juventus ima jako težak meč. Ipak, pre svega toga potrebna im je pobeda na ovom gostovanju. Atalanta igra otvoren fudbal, postižu baš dosta golova,ali i primaju i vrlo je verovatno da tako bude i na ovoj utakmici. Moraju napasti od prvog minuta, tačnije oni i ne znaju drugačije da igraju. Kada se brane, to ispadnje vrlo loše,pa ta opcija verovatno otpada. Očekujem napadačku igru od samog starta meča.

Očekivani sastavi:

Genoa (3-5-2): Perin; Goldaniga, C Zapata, Masiello; Ghiglione, Zajc, Rovella, Strootman, Zappacosta; Shomurodov, Destro

Injured: Pellegrini, Criscito, Biraschi, Badelj, Czyborra, Scamacca

Atalanta (3-4-1-2): Gollini; Djimsiti, Romero, Palomino; Maehle, De Roon, Freuler, Gosens; Malinovskyi; Ilicic, Duvan Zapata

Injured: Kovalenko

Prognoza: Ovo bi trebalo da bude jedan vrlo efikasan meč, sa golovima na obe strane.

Tip: GG i G2+ @ 2.12 –  3:4


20:45h Roma-Lacio

Derbi grada Rima. Kada je reč o derbijima, tu sve kalkulacije padaju u vodu,jer je u ovakvim mečevima pobeda bitnija od svega. Ipak, kada se pogleda tabela,može se uvideti da ovim ekipama svakako trebaju pobede.

Roma je izgubila sve šanse za Ligu Evrope, ostaje im borba za mesto koje vodi u novo evropsko takmičenje. Nisu ni za to sigurni jer je zahuhtali Sasuolo na svega 2 boda razlike. Dosta je Roma pala u formi, što zbog povreda, što zbog zgusnutog rasporeda. Sve su karte dali na Ligu Evrope, odmarali su igrače u ligi nadajući se da će kroz Ligu Evrope do Lige Šampiona,ali sve je palo u vodu. Tu su ispali, a problem su napravili i sebi u ligi sa serijom loših rezultata. Sada su došli eto u situaciju da ostanu bez ijednog takmičenja u evropi sledeće sezone,što bi bilo pogubno po njih. Svi već uveliko razmišljaju kako će Roma izgledati sa Murinjom na klupi,ali da bi došla neka pojačanja treba im mestu u nekom evropskom takmičenju.

Lacio se izvukao na meču prošlog kola protiv Parme. Taj meč su dobili golom u nadoknadi vremena. Ta tri boda su im zadržala kakvu takvu priliku da izbore Ligu Šampiona. Oni su trenutno na 6 bodova zaostatka za Napolijem,ali imaju i utakmicu manje. Teoretski još uvek mogu da izbore to mesto,ali to neće biti nimalo lako. Bilo kako bilo,ostaje im svakako mesto u Ligi Evrope. Pod upitnikom za ovaj meč je naš Sergej. Nije igrao ni protiv Parme. Dosta je falio, nekako nije bilo igrača koji bi dao taj završni pas ka Imobileu, nije bilo te završnice. Ne smeju im se dešavati takve situacije, moraju rešavati mečeve na kojima imaju preko 20 šuteva u protivnički gol.

Očekivani sastavi:

Roma (4-2-3-1): Fuzato; Karsdorp, Mancini, Ibanez, Peres; Villar, Cristante; Mkhitaryan, Pellegrini, El Shaarawy; Dzeko

Injured: Zaniolo, Calafiori, Veretout, Spinazzola, Pau Lopez, Diawara, Perez, Smalling

Lazio (3-5-2): Reina; Marusic, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Lulic; Immobile, Correa

Prognoza: Nezahvalno je prognozirati pobednika u derbiju,ali ono što ne bi trebalo da izostane jesu golovi. Trebalo bi da ih bude na obe strane.

Tip: GG @ 1.50 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje