subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

Završila se i reprezentativna pauza pa se polako okrećemo klupskom fudbalu.

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Specija-Salernitana

Ovo je jedan od onih mečeva za koje kažu da važi 6 bodova. Ovo je duel dva tima koja se nalaze na dnu tabele. Jeste da je tek početak sezone, ali nije nemoguće da se oni na kraju bore za opstanak, tj. po svemu prikazanom do sad, vrlo je moguće.

Specija u ovaj meč ulazi nakon samo 4 osvojena boda iz 7 mečeva. Imaju trenutno najgoru odbranu sa čak 19 primljenih golova. Stvari ne izgledaju baš najsjajnije. Treneru Moti se opasno ljulja stolica i kruže priče da bi ukoliko ne pobedi na ovom meču vrlo lako mogao biti smenjen. Odbrana je deo tima sa kojim Specija baš mnogo kuburi. Koliko im je kvalitetna odbrana najbolje govori podatak da su oni primili gol na svakom ligaškom meču još od februara ove godine. Dakle, primili su gol na 23 uzastopne ligaške utakmice. Napad im nije toliko dobar da pokrije sve te nedostatke u odbrani pa su zato na začelju tabele. U ovo kolo ulaze nakon žestokog poraza na gostovanju u Veroni sa 4-0. Čini se da je pauza došla u pravo vreme. Videćemo koliko je Mota uspeo da konsoliduje tim za ovaj vrlo važan meč.

Njihov rival iz Salerna se nalazi na 19tom mestu sa istim brojem bodova. Oni su u prošlom kolu ostvarili prvu pobedu u Seriji A. Sigurno da im je ta pobeda podigla moral poprilično i oni su jedan od timova kojima ova pauza i nije došla u najbolje vreme. Sigurno da će pokušati da na krilima te pobede ostvare još jedan zapažen rezultat. Ako zanemarimo tu pobedu, ne cvetaju ni njima ruže ove sezone. Imaju i oni jako mnogo problema. Njihova odbrana je takođe dosta loša, oni su primili 15 golova na 7 mečeva. Napad im takođe ne blista previše. Oni imaju dobre napadače, ali nikako da prorade. Tu pre svega mislim na vremešnog Riberija, koji je inače i pod znakom pitanja za ovaj meč, i napadača Simija koji je bio jedan od najboljih strelaca prošle sezone. Simi nikako da proradi, a njega upravo svi čekaju u Salernu, jer u njemu vide spasioca. Od njega se očekuje da rešeta mreže širom Italije. Videćemo, možda je to ovaj meč na kom će Simi da zablista.

Očekivani sastavi:

Spezia possible starting lineup:
Zoet; Amian, Hristov, Nikolaou, Ferrer; Podgoreanu, Maggiore; Antiste, Verde, Gyasi; Manaj

Salernitana possible starting lineup:
Belec; Gyomber, Strandberg, Gagliolo, Ranieri; M. Coulibaly, Obi, Di Tacchio, Kastanos; Bonazzoli, Simy

Prognoza: Duel dva tima koji imaju dosta loše odbrane bi mogao da nam donese golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.68 – 2:1


20:45h Milan-Verona

Sjajan start sezone za Milan. Od 7 odigranih kola Milan je ostvario pobedu u 6 i to je trenutno dovoljno za drugo mesto na tabeli. Prvoplasirani Napoli im beži 2 boda za sada. Pre ove pauze su ostvarili sjajan rezultat na gostovanju Atalanti gde su slavili sa 3-2. Može se reći da im ova reprezentativna pauza uopšte nije trebala, što zbog sjajne forme, ali još više i zbog problema koje im je donela. Milan je jedna od ekipa koja je najviše osakaćena ovom reprezentativnom pauzom. Na ovom meču ne mogu da računaju na čak 10 prvotimaca. Pred ovaj meč van tima su Plizzari, Calabria, Bakayoko, Krunic, Florenzi, Messias, Maldini, Ibrahimovic, Maignan, Hernandez. Sigurno da će najviše nedostajati Ernandez koji je jedan od najboljih pojedinaca ove sezone i najbolji strelac i prvi golman tima Maignan. Nema sumnje da će Milan biti drastično oslabljen u ovom meču.

Verona od smene trenera igra kao preporođena. Ekipa koja nije mogla da postigne gol, od dolaska Igora Tudora je na 4 meča postigla čak 12 golova. Dakle, u poslednja četiri kola imaju prosek od 3 gola po meču. Pre toga su na tri meča postigli 3 gola, mislim da ovo najbolje govori koliko ih je Tudor bukvalno preporodio. Zapravo, napadačkog potencijala nije nikad ni nedostajalo u Veroni, nego Jurić, bivši trener, nije znao kako da probudi taj potencijal. Očigledno da je to Tudoru pošlo za rukom. Odbrana je deo tima na kojem će još morati da poradi, jer primaju zaista mnogo golova. Sve u svemu drastično bolja igra Verone. U prošlom kolu su pregazili Speciju i nema sumnje da sa velikim samopouzdanjem dolaze na noge Milanu. Već su skinuli skalp Romi pobedom u Rimu sa 3-2, pa zašto to ne bi uradili i u Milanu.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Tatarusanu; Kalulu, Tomori, Romagnoli, Ballo-Toure; Tonali, Bennacer; Saelemaekers, Diaz, Leao; Rebic

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Dawidowicz, Gunter, Magnani; Faraoni, Tameze, Veloso, Lazovic; Barak, Caprari; Simeone

Prognoza: Trebalo bi da vidimo dosta golova na ovom meču i to na obe strane.

Tip: GG3+@ 2.05 – 3:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje