petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Salernitana-Bolonja

Salernitana u ovo kolo ulazi sa poslednjeg mesta sa 14 osvojenih bodova. Od sigurne zone su udaljeni 8 bodova. Od početka 2022. godine, tj od kraja prelaznog roka gde su doveli nekoliko dobrih igrača,kao i trenera Davida Nikolu, počeli su da beleže bolje rezultate. Trenutno su u seriji od 3 vezana remija. U prošlom kolu su remizirali sa Milanom i to je zaista veliki uspeh. Ok, jeste da nisu pobedili niti na jednom meču,ali igra je znatno bolja. Mnogo bolje, mnogo agresivnije, napadački potentnije deluju na terenu. U ta poslednja tri kola su postigli 5 golova, a u ostalih 21 kolo samo 14, što dovoljno govori koliko je napad bolji. Igraju baš napadački od prvog minuta napadaju protivnika, ma ko to bio. Zaista je Nikola uveo promene u napadu,ali odbrana ostaje najranjiviji deo tima. Nedopustivo mnogo golova primaju. Imaju ubedljivo najgoru odbranu u ligi i to moraju da poprave ukoliko žele da izbore opstanak. Ukoliko to učine, a počeli su sasvim dobro da idu ka tom cilju bio bi to jedan od najvećih povrataka u istroriji Serije A. Neće Davide Nikola imati nekih velikih problema sa sastavom za ovaj meč.

Bolonja u ovo kolo ulazi sa 12tog mesta. U prošlom kolu su uspeli da pobede Speciju i tako prekinu seriju od 5 vezanih mečeva bez pobede. Ova pobeda se poklopila i sa prekidom golgeterskog posta njihovog najboljeg strelca Arnautovića. On do ovog meča nije postigao gol još od novembra. Generalno Bolonja ima velikih problema sa efikasnošću. Ove sezone su postigli 31 gol i samo je 5 ekipa manje efikasno od njih. Većinu tih golova su postigli u prvom delu sezone. U poslednjih 10 mečeva postigli su svega 9 golova, dakle manje od gola po meču. Najviše raduje to što je konačno Arnautović dao gol jer je upravo njegova dobra forma na početku sezone donosila bodove Bolonji. Odbrana je još uvek rak rana Mihajlovićeve ekipe. Veoma su retki mečevi na kojima oni ne primaju gol i to traje već nekoliko sezona. Nikako da reše taj problem. Po svemu sudeći još jedna neuspešna sezona Bolonje. Najavljivali su borbu za Evropu,tako su i počeli,ali zbog serije loših rezultata to je gotovo pa nemoguća misija.

Očekivani sastavi:

Salernitana possible starting lineup:
Sepe; Mazzocchi, Fazio, Dragusin, Ranieri; Radovanovic, L. Coulibaly, Ederson; Ribery; Djuric, Bonazzoli

Bologna possible starting lineup:
Skorupski; Bonifazi, Medel, Theate; De Silvestri, Schouten, Svanberg, Hickey; Orsolini, Arnautovic, Barrow

Prognoza: Trebalo bi da vidimo jedan otvoren meč sa dosta golova i to na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.78 – 1:1


20:45h Sassuolo-Fiorentina

Sasuolo je u prošlom kolu još jednom pokazao da zna da igra sa velikim ekipama u Seriji A. Godinama unazad oni su dželati svim jakim klubovima u Italiji. U prošlom kolu su uspeli ono što niko nije, a to je da poraze Inter na njegovom terenu. Inter je pre tog meča imao seriju od preko 20 mečeva bez poraza na domaćem terenu i Sasuolo je to prekinuo veoma ubedljivom pobedom. Nije to samo rezultatski ubedljiva pobeda, već i po igri. Bukvalno ih je Sasuolo zgromio. Na tom meču su još jednom pokazali sav svoj napadački potencijal. Mladi udarni trio Samaka,Raspadori i kapiten Berardi još jednom su pokazali da su možda i najbolji tandem u Evropi. Igraju zaista sjajno i melju svoje rivale. Napad je zaista sjajan, ubedljivo najbolji deo tima i tu nema ništa novo. Odbrana je nažalost deo tima koji kaska i koji dozvoljava dosta primljenih golova. Ukoliko bi rešili taj problem, zasigurno bi bili drastično bolji na tabeli. Ove sezone većinu svojih bodova su osvojili van svog stadiona. Daleko bolje igraju na gostovanjima nego kući. Na domaćem terenu nisu slavili od decembra i sigurno da će na krilima velike pobede u prošlom kolu pokušati da pobede i na svom stadionu.

Fiorentina u ovo kolo ulazi nakon tri vezane pobede u svim takmičenjima. Kada su svi mislili da će se tim raspasti odlaskom Vlahovića oni su uspeli da pronađu adekvatnu zamenu u vidu Pjonteka i da igraju još bolje. Ova serija pobeda im je donela 7mo mesto na tabeli sa samo 2 boda zaostatka za ekipama koje su na mestima koja vode u Evropu. Ukoliko ovako nastave gledaćemo Fiorentinu u Evropi sledeće godine. Pjontek je proradio, čeka se još Kabral i onda će tek biti ubojiti. Napad im zaista deluje dobro, raznovrsno i pre svega efikasno. Kao da su se malo rasteretili presijom oko Vlahovića pa su sada proigrali i igrači koji su bili u drugom planu. Odbrana je još uvek slabiji deo tima, koja će na ovom meču biti dodatno oslabljena neigranjem Milenkovića. Ovaj meč je dosta bitan pre svega zbog samopouzdanja ekipa jer ih tokom nedelje očekuje kup meč sa Juventusom i Vlahovićem.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Muldur, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Lopez, Frattesi; Berardi, Raspadori, Traore; Scamacca

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Odriozola, Martinez Quarta, Igor, Biraghi; Torreira, Amrabat, Duncan; Sottil, Piatek, Gonzalez

Prognoza: Očekujemo efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: 3+ @ 1.55 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje