petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje(SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A, a mi smo za Vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

18h Salernitana-Lacio

Salernitana u ovo kolo ulazi nakon velike pobede na gostovanju Veroni. Uspeli su tom pobedom da prekinu seriju od 5 vezanih poraza u svim takmičenjima i prekinuli su post od isto toliko mečeva bez postignutog gola. Sigurno da ta pobeda nije mnogo toga promenila,oni su još uvek poslednji na tabeli, još uvek je opstanak daleko,svi problemi su tu. Ne zna se odakle početi kada je reč o tim problemima. Imaju jednu od najgoru odbranu u ligi, napad im je takođe najgori, dakle sve je loše. Moraće mnogo toga da promene ukoliko žele da opstanu u ligi. Sigurno da će imati motiva na ovom meču, gostuje im jedna od popularnijih ekipa u ligi,ali i ekipa koja je dosta ranjiva ove sezone i upravo je to prilika za momke iz Salerna. Ne treba zaboraviti i na celu situaciju oko preuzimanja kluba, naime Lotito vlasnik Lacija, bio je do kraja 2021 godine i vlasnik Salernitane i to je moglo da dovede do ispadana Salernitane u niži rang. Na svu sreću našao se kupac i preuzeo je Salernitanu i na taj način joj omogućio da makar još 6 meseci živi san i igra u najjačoj ligi u Italiji.

Lacio nije počeo 2022. godinu baš najbolje. U prva dva kola imaju samo 1 osvojen bod. Prvo su remizirali sa Empolijem 3-3, da bi zatim doživeli poraz na gostovnju u Milanu protiv Intera. Sve to ih je postavilo na deobu mesta 6 sa Romom. Petoplasirani Juventus se već odlepio 6 bodova, 4-ta Atalanta je na +9, tako da je mesto u Ligi Šampiona veoma daleko. Sada je mnogo realnije to 6to mesto,ali i to neće biti lako jer je osim Rome rival i Fiorentina. Ukoliko žele da ga osvoje i igraju Evropu i sledeće sezone moraju popraviti jedan segment igre, a to je odbrana. Lacio je ove sezone primio nedopustivo mnogo golova. Do sada su u ligi primili čak 39 golova, samo je 5 timova u ligi primilo više golova od njih, što dovoljno govori. Njihova jedina sreća je što imaju jako dobar napad koji uspe da izvuče sve te mečeve. Dakle, odbrana je najveća rana Lacija, pogotovo protiv timova koji ih napadnu od prvog minuta. Učinio je to Empoli, zasigurno će to učiniti i Salernitana.

Očekivani sastavi:

Salernitana possible starting lineup:
Fiorillo; Delli Carri, Gagilolo, Veseli; Kechrida, Kastanos, Obi, M. Coulibaly, Zortea; Bonazzoli, Djuric

Lazio possible starting lineup:
Strakosha; Hysaj, Felipe, Radu, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Basic; Pedro, Immobile, Anderson

Prognoza: Trebalo bi da vidimo dosta golova na ovoj utakmici. Duel sjajnog napada Lacija i najlošije odbrane lige.

Tip: 3+ @ 1.58  sigurnost 8/10 – 0:3

GG3+ @ 2.20 sigurnost 4/10


20:45h Juventus-Udineze

Juventus u ovo kolo ulazi nakon veoma uzbudljivih 7 dana. Prvo su u fantastičnom meču i još fantastičnijim preokretom savladali Romu na gostovanju 4-3 (gubili su 3-1), da bi zatim usledio superkup Italije i poraz od Intera golom Sančeza u 120 minutu meča. Ipak, ako zanemarimo taj nesrećan poraz, Juventus se jako dobro držao protiv favorizovanog Intera, čak su i vodili. Generalno Juve u ovo kolo ulazi sa serijom od 7 vezanih mečeva bez poraza. Na tih 7 mečeva primili su svega 5 golova (3 protiv Rome). U 2022. godini su imali dva derbija i odigrali jako dobro, prvo remi sa Napolijem, zatim pobeda protiv Rome. Prišli su Atalanti na 3 boda. Sve to su učinili uprkos činjenici da su imali kadrovskih problema. Kažem imali, jer Alegri na ovom meču može da računa na gotovo ceo tim. Nedostaju samo Ramzi i Kijeza. U tim se vraća i golman Sčesni i stubovi odbrane Kijelini i Bonući, a vraćaju se i Kvardado i Dibala. Dibala će baš biti interesantan na ovom meču jer je on najviše golova u Seriji A, postigao protiv Udinezea, pa eto prilike da nastavi tu seriju i na ovom meču.

Udineze u ovo kolo ulazi nakon strašnog poraza od Atalante rezultatom 6-2. Do nogu ih je potukla stara dama iz Bergama. Sada na noge idu Torinskoj staroj dami. Nije taj poraz protiv Atalante najveći problem za Udineze. Njihovi problemi su kadrovske prirode. Oni su imali velike probleme sa Covid-19 virusom, meč prošlog kola je bio odložen, pred meč sa Atalantom svi su bili u izolaciji i nedovoljno su spremni izašli na taj meč. Nije bolja situacija ni pred ovo kolo, jer dosta igrača uprkos negativnom nalazu nisu trenirali i sigurno da nisu 100 % spremni. Nisu se svi oporavili, tj još uvek imaju igrače koji su pozitivni, a to su Nestorovski,Zegelar i Makedno. Tome moram pridodati i suspendovanog Bekaa i povređenog Pereiru koji je jedan od najboljih igrača. U timu više nema ni Samira koji je prešao u Watford. Dakle, situacija nije nimalo bajna.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Chiellini, Sandro; Locatelli, Bentancur; Bernardeschi, Dybala, Kulusevski; Morata

Udinese possible starting lineup:
Padelli; Nuytinck, Di Maio, Perez; Udogie, Arslan, Walace, Molina; Pussetto, Deulofeu; Beto

Prognoza: Juventus je favorit na ovom meču i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Prognoza: domaćin 2+ @ 1.58 sigurnost 8/10 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje