subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela Serije A.

12:30h Parma-Atalanta

Parma je svoje odradila što se tiče ove sezone.Opstanak je osiguran, a Evropa je ipak suviše daleko,tako da ostatak šampionata mogu igrati rasterećeno. Oni vole mečeve gde igraju protiv rivala koji gaji ofanzivni stil igre, a ovo će biti baš jedan takav. Naime, Parma voli da igra na kontra napade iz tih situacija su najubojitiji, a na ovom meču bi toga moglo da bude jer Atalanta igra baš ofanzivno. Ipak, Parmina odbrana je malo diskutabilna u poslednje vreme jer primaju zaista dosta golova.

Atalanta igra sjajno, iznad svih očekivanja. Oni se bore za mesto koje vodi u Evropu i svaki bod im je jako bitan. Napadački, Atalanta je jedna od najboljih ekipa u ligi tu nema šta. Ipak, ono što njih koči jeste odbrana. U poslednje vreme primaju dosta golova, tj primaju golove od ekipa koje su napadački vrlo slabe,pa napad mora da vadi ekipu iz nezgodne situacije. Par puta je uspelo,ali doćiće trenutak kada to neće proći i baš zato ne bi smeli da dozvoljavaju sebi tako jeftine golove.

Predlog: Mogli bi videti golove na obe strane.


15h Roma-Napoli

Serija loših razultata dovela je do smene trenera na klupi Rome. Na klupu je seo Klaudio Ranijeri. On je dobar trener za ovu situaciju,jer jako dobro oseća klub i neće mu trebati previše vremena da se prilagodi, a to je ono što Romi treba sada. Nije dočekao Ranijeri baš najblistaviju situaciju. Roma se trenutno nalazi van mesta koje vodi u Ligu Šampiona,ukoliko ne budu u prva 4 tima biće to neuspešna sezona za njih. Dodatni problem za Ranijerija jesu povrede. Pred ovaj derbi meč,ili Derbi Sunca,kako ga zovu Italijani, Roma ulazi sa dosta povređenih igrača. Pod znakom pitanja za ovaj meč su:  Stephan El Shaarawy, Kostas Manolas, Alessandro Florenzi, Javier Pastore,Daniele De Rossi i Lorenzo Pellegrini.

Napoli je, može se reći, siguran na poziciji broj dva i sada sve karte bacaju na Ligu Evrope. To je jedini trofej koji mogu osvojiti i sigurno da je to sada glavni cilj. Neće ipak Anćeloti odmarati neke igrače na ovom meču, igraće u najjačem mogućem sastavu. Kažem, mogućem, jer i oni kao i Roma imaju dosta problema sa povredama i izostancima. Zjelinski je suspendovan i neće igrati, a pod znakom pitanja su Raul Albiol, Amadou Diawara, Vlad Chiriches, Faouzi Ghoulam, David Ospina i Insinje, koji je obnovio povredu.

Predlog: Na ovom meču bi trebalo da vidimo golove na obe strane.


15h Fiorentina-Torino

Fiorentina je lošom formom u poslednjih mesec dana raspršila sve svoje snove o Evropi. Priča se da će trener Pioli na kraju sezone da napusti klub. Mnogo su polagali u kup,ali je tu Atalanta ipak bila jača,pa je i taj put do Evrope propao. Sve u svemu jedna ne toliko dobra sezona za ekipu koja je na početku sezone mnogo obećevala. Na ovom meču Pioli će imati problema sa sastavom. Za ovaj meč je neizvestan Kijeza, dok je Pezela suspendovan i neće igrati.

Torino igra jako dobro. Macari je napravi jednu zaista dobru ekipu koja igra ofanzivno,sto i nije čudno za Macarija. Ipak ima tu jedna čudna stvar. Torino igra jako dobru odbranu,a to i nije baš nešto po čemu je Macari poznat. Naime, Torino je u poslednjih 8 mečeva primio samo 4 gola. Istina, tri od ta 4 su dobili u prošlom kolu protiv Bolonje. Mihajlović je uspeo da pronađe sve mane Macarijevog tima i da ih iskoristi maksimalno. Macari će ipak imati problema u odbrani za ovaj meč. Dva odbrambena igrača neće igrati. Van tima su Aina i Nkulu.

Predlog: Trebalo bi ovo da bude jedan veoma efikasan meč.


15h Frosinone-SPAL

Jedan od poslednjih vozova za Frosinone. Ovaj meč je veoma važan za oba tima,ipak možda je malo važniji za domaćina. Naime, Frosinone ako ne slavi na ovom meču, protiv direktnog rivala za mesto, mogu već polako da se pakuju za Seriju B. Dakle,ovo je jedno malo finale za njih. Ipak, pred ovaj veoma bitan meč nisu bez problema. Pod znakom pitanja je tri igrača: Edoardo Goldaniga ,  Mirko Gori i Andrea Pinamonti.

Spal nije u ništa boljoj poziciji. Jeste da su oni van te zone ispadanja,ali Bolonja igra sve bolje i bolje i može se vrlo lako desiti,pa čak i u ovom kolu da ih upravo Bolonja gurne u tu zonu ispadanja. Zbog toga oni sebi ne smeju priuštiti kiks na ovom meču. Dobra stvar je da u ovaj meč ulaze sa najjačim mogućim sastavom.

Predlog: S obzirom na važnost meča najbolje je da se preskoči ovaj duel.


18h Bolonja-Sasuolo

Siniša Mihajlović je preporodio Bolonju. Došao je u tim u poslednjem trenutku,kada su bili na ivici provalije i kako stvari stoje uspeće da ih izvuče.Daleko je sve od gotovog posla,oni još uvek nisu ni izašli iz zone ispadanja, tu su na bod,ali sada je situacija nešto bolja nego pre par nedelja. Bolonja igra lepo, napadački, i zaista su opasan rival, pogotovo na svom terenu. U ovaj meč ulaze nakon pobede na gostovanju u Torinu protiv istoimene ekipe.

Sasuolo se bukvalno raspao u 2019. godini. Nisu ni bleda senka one ekipe koja je igrala i Evropu pre par sezona. Mit o nepobedivnosti na domaćem terenu se raspao. Odbrana prima jako mnogo golova, napad i nije toliko loš,ali ne može da pokrije sve greške odbrane. Eto u prošlom kolu im je Samdorija dala 5 komada,to dovoljno govori o situaciji u kojoj se nalaze. Ruku na srce njima rezultat i nije preterano bitan jer su u sigurnoj zoni.

Predlog: Bolonja je bliža pobedi u ovom neizvesnom duelu.


20:45h Inter-Lacio

Derbi kola se igra u Milanu. Duel vredan Lige Šampiona.

Inter se nakon serije loših rezultata i problema u klubu vratio na najbolji mogući način. Slavili su u gradskom derbiju protiv Milana. Sigurno da im je ta pobeda mnogo značila. Osim osvojena tri boda zasigurno su dobili i na preko potrebnom samopouzdanju. Na tom meču smo mogli da vidimo onaj Inter iz 2018. godine, ekipu koja igra napadački, stvara šanse i postiže golove. Videćemo na ovom meču da li je to bio samo trenutni bljesak,ili povratak u dobru formu.

Laciju je ovaj meč jako bitan. Milan ima težak meč i to je prilika da se vrate u borbu za Ligu Šampiona. Ukoliko Milan pobedi,a oni ne otićiće na 9 bodova prednosti i to će verovatno značiti kraj za Lacijove snove o Ligi Šampiona. Lacio igra dobro, igraju napadački, raspucani su i veoma neugodni. Sergej i Imobile deluju kao onaj tandem iz prošle sezone u jako su dobrim formama. Tu je i Korea kao i Felipe Anderson. Zaista je Lacio opasan rival. Prošli meč na ovom stadionu u kupu je Lacio dobio nakon penala,ali je bilo dosta bude nakon tog meča jer je sudija svirao penal za Inter u 120 minutu. Sigurno da Lacijali to nisu zaboravili.

Predlog: Nezahvalno je prognozirati pobednika na derbiju,ali golovi ne bi trebalo da izostanu.


Tipovi:

Parma-Atalanta GG  @1.75 (1:3)

Roma-Napoli GG @1.65 (1:4)

Fiorentina-Torino 3+ @2.15 (1:1)

Bolonja-Sasuolo DNB1 @1.50 (2:1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje