utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu 4 duela Serije A.

12:30h Fiorentina-Kremoneze

Nakon nekoliko veoma loših sezona,Fiorentina je prošle godine odigrala veoma dobro. Bili su druga najbolja domaćinska ekipa. Pobedili su kući na 13 od 19 mečeva,samo je Inter na domaćem terenu osvojio više bodova od njih. Tako dobra igra ih je dovela i do Evrope u kojoj ih nije bilo par godina. Ušli su u kvalifikacije za Ligu Konferencija gde ih očekuje duel sa Twenteom. Uspeh kluba iz Firence je počeo dolaskom sjajnog trenera Italijana koji je bukvalno preporodio klub. Njegovim dolaskom Fiorentina je krenula da igra ofanzivan,lep fudbal. Italijano je takođe dosta radio i na odbrani koja deluje jako dobro. Zbog svih obaveza,ali i ambicija ove sezone tim je pojačan na svim pozicijama. U Firencu su došli Dodo,Mandragora i najveće pojačanja Luka Jović. Od Luke se očekuje da oživi svoju karijeru i da nastavi tamo gde je Vlahović stao. Ako je suditi po pripremnim utakmicama na dobrom je putu da to i ostvari. Veliki uspeh na tržištu Fiorentina je ostvarila i produžetkom ugovora našeg Milenkovića kojeg je želela cela Evropa. Ugovor su produžili i Pjontek i Toreira što samo pokazuje da svi veruju da bi Fiorentina mogla ove sezone da napravi nešto veliko. Stil Fiorentine bi ove sezone trebalo da bude još ofanzivniji. Sudeći po pojačanjima sve karte bacaju na napad. Doveli su Dodo-a koji je bio najefikasniji defanzivac u Ukrajinskoj ligi gde je namestio 9 golova, a sam postigao 2. On baš voli da ide napred, o Lukinim sposobnostima ne treba ni pričati. Sve u svemu od kluba iz Firence bi mogli ove sezone očekivati dosta golova.

Nakon 26 godina čekanja Kremonese se konačno vratio nazad u elitu. Odlična prošla sezona gde su imali najviše pobeda u Seriji B, donela im je plasman u Seriju A. Odmah nakon prolaska dalje usledio je veliki šok u vidu odlaska trenera koji im je omogućio promociju. Na njegovo mesto je seo neiskusni Alvini kojem je to prvi angažman u Seriji A i to može da prestavlja problem. Kremonese je u pripremnom periodu delovao dosta dobro, od 6 mečeva slavili su na 5, a napravili su i dobar uvod u sezonu pobedivši u prvom kolu kupa. Ono što Kremonezeu ne ide na ruku na početku sezone jeste da će praktično prva 4 kola igrati na strani, jer se njihov stadion renovira. Oni su pretežno domaćinska ekipa i gostovanja su im zaista slaba tačka. Takođe i jedna zanimljivost. U 7 sezona u Seriji A, svaki put su igrali prvo kolo na strani i svaki put izgubili. Videćemo kako će biti na ovom meču.

Očekivani sastavi:

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Dodo, Milenkovic, Igor, Biraghi; Bonaventura, Amrabat, Maleh; Ikone, Jovic, Gonzalez

Cremonese possible starting lineup:
Radu; Semicola, Chiriches, Vasquez; Ghiglione, Milanese, Castagnetti, Valeri; Zanimacchia; Dessers, Okereke

Prognoza: Fiorentina je favorit na ovom meču,ali naša preporuka jesu golovi. Kao što smo naveli ove sezone bi od njih mogli videti zaista mnogo golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.45 – 3:2


20:45h Salernitana-Roma

Hit 2022. godine u Seriji A definitivno je bila Salernitana. Potez sezone bilo je angažovanje trenera Davide Nikole u februaru mesecu kada su bili zakovani na dnu tabele. Specijalista za opstanke je još jednom pokazao svoje umeće, magiju ili kako se to već zove i u potpunosti promenio DNK Salernitane. Od njegovog dolaska sve je krenulo na bolje, ekipa je počela da igra napadački, da grize od prvog do poslednjeg minuta i opstanak je bio ostvaren. Poučeni tim iskustvom, vlasnici nisu želeli da prepuštaju ništa slučaju, tako da je tim ojačan, pre svega u napadu gde su dovedeni veteran Kandreva i sjajni mladi Norvežanim Erik Botheim koji je prošle sezone nastupao za Bodo- Glimt i baš je on Romi dao 2 gola u pobedi od 6-1. Sigurno da će on predstavljati glavno oružije u napadu kluba u Salernu. Nisu napravili baš najbolji uvod u sezonu porazom od Parme u kupu,ali liga je nešto sasvim drugo. Prvo kolo, gostovanje velike Rome je sigurno pozivnica za njihove vatrene navijače koji će ispuniti stadion do poslednjeg mesta i tako dati vetar u leđa svojim pulenima. Ipak, ne dolazi ovakva Roma svaki dan.

Roma je apsolutni hit ovog transfer perioda. Nakon osvajanja 6tog mesta i trofeja u Ligi Konferencija, obezbedili su mesto u Ligi Evrope. Naravno da to nije zadovoljilo Murinja koji hoće Ligu Šampiona i upravo zbog toga je urađena rekonstrukcija tima, tj trenutni tim je dodatno pojačan. Doveli su nekoliko sjajnih igrača i sada izgledaju zaista moćno. Dovedeni su sjajni veznjaci Vajnaldum i naš Matić, a kao šlag na tortu bio je dolazak Dibale koji je podigao atmosferu u Rimu do tačke usijanja. Svi smo videli grandiozni doček na ulicama Rima. Sigurno da je to najviše značilo Dibali i mogla bi ovo da bude njegova sezona povratka. Svi se u Rimu nadaju da će tandem Dibala-Tami Abraham biti paklen ove sezone, a sva je prilika da tako bude. Koliko je Murinjo zategao Romu najbolje govore i pripremne utakmice. Na poslednje dve protiv Šahtjora i Totenhema gde je igrao najjači sastav zabeležene su dve pobede sa gol razlikom 6-0. To sve ukazuje na to da je Roma spremna, videćemo koliki su im dometi. Mogla bi to biti ta sezona.

Očekivani sastavi:

Salernitana possible starting lineup:
Sepe; Gyomber, Fazio, Pirola; Kechrida, Capezzi, Coulibaly, Kastanos, Mazzocchi; Botheim, Bonazzoli

Roma possible starting lineup:
Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Matic, Pellegrini, Zalewski; Dybala, Zaniolo; Abraham

Prognoza: Roma je favorit, kvalitetniji su tim i ukoliko žele visok plasman ovakvi mečevi se moraju dobiti. Ipak, bolja opcija jesu golovi zbog nepredvidivosti kluba iz paklenog Salerna.

Tip: gost 2+ @ 1.60 – 0:1

možete probati i GG i G2+ @ 2.85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje