petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu je na programu 3 duela Serije A.

15h Udineze-Genoa

Loši rezultati i porazi od Juventusa i Napolija koštali su Davide Nikolu mesta trenera u Udinezeu. Na njegovo mesto je došao Igor Tudor. Pred njim je težak zadatak da sačuva ovu ekipu u najelitnijem takmičenju u Italiji. To neće biti nimalo lako,jer ekipu treba pre svega trgnuti iz letargije u koju su zapali. Takođe dodatni problem pred ovaj meč mogu da prave i potencijalni izostanci,jer su pod znakom pitanja za ovu utakmicu čak 7 igrača (Bram Nuytinck, Marco D’Alessandro, Valon Behrami, Samir, Emmanuel Badu, Antonin Barak i Lukasz Teodorczyk )

Đenova u ovaj meč ulazi nakon velike pobede nad Juventusom. Sigurno da je ta pobeda dodatno podigla motiv i samopouzdanje ekipi. Jeste da je Juventus bio nezainteresovan,ali to ne umanjuje njihovu pobedu. Sigurno da će na ovom meču želeti da nastave tu seriju i dobiju i ovaj meč i tako možda već sad osiguraju opstanak u ligi. Doduše,stvarno treba čudo da se dogodi pa da oni ispadnu,ali ajde.

Prognoza: Ovo bi vrlo lako mogao da bude jedan veoma efikasan meč.


18h Juventus-Empoli

Juventus je već osvojio titulu i to svi znaju. Oni se sad u potpunosti okreću ka onom glavnom cilju, a to je Liga Šampiona. Sigurno da Alegri,ne želi da umara svoje glavne igrače i treba očekivati da u narednom periodu u ligi priliku dobijaju igrači koji su ranije igrali manje minuta. Potogovo Alegri ne želi da mu se još neko, nakon Ronalda, povredi pred važne duele u Ligi Šampiona. Upravo zbog toga ne treba se zaletati na Juventus do kraja sezone u Seriji A.

Empoli vodi grčevitu borbu za opstanak.Ne igra Empoli toliko loše u poslednje vreme,baš naprotiv 7 bodova iz 5 mečeva nije malo za tim iz donjeg dela tabele. Ipak, oni su svega jedan bod od zone ispadanja.Glavni krivac za to je Bolonja,koja je u naletu i koja trenutno i predstavlja glavnu pretnju po Empoli,oni ih mogu gurnuti u zonu ispadanja. Ovo nije meč gde Empoli traži bodove,oni će u ovaj meč ući opušteno,ali baš tad mogu da budu vrlo opasni.

Prognoza: S obzirom na situaciju, najbolje je odigrati golove na ovom meču.


20:45h Sampdorija-Milan

Večernji termin je kao po pravilu rezervisan za jedan od najboljih mečeva u ovom kolu.

Sampdorija će na svom terenu dočekati ranjeni ili bolje rečeno prizemljeni Milan. Sampa je u dobroj formi, tri pobede u 5 kola, plus 5 datih golova na gostovanju Sasuolu u prošlom kolu. San o Evropi je još uvek živ,ali treba još dosta toga da se uradi kako bi se i ostvario. Napad im funkcioniše zaista dobro. Glavni adut im je Kvakljarela koji igra kao nikad u životu.On je bukvalno kao vino,što je stariji to je bolji.Eto, dao je golove i za reprezentaciju što mu je dodatno podiglo samopouzdanje. Ipak,koliko je napad dobar,toliko je odbrana loša. Primaju dosta golova u poslednje vreme i to nije nešto čime se mogu pohvaliti pred gostovanje veoma napadački nastrojenog protivnika. Dodatni problem za ovaj meč mogu da predstavljaju potencijalni izostanci. Pred ovo kolo pod znakom pitanja su Riccardo Saponara, Gianluca Caprari, Edgar Barreto, Gaston Ramirez, Albin Ekdal i Jacopo Sala.

U najavi ovog meča smo napisali prizemljeni Milan. Zaista je tako. Serija pobeda i dobrih rezultata dovela ih je do mesta koje vodi u Ligu Šampiona,počeli su da se sanjaju veliki snovi u klubu,ali je onda došao derbi sa Interom i bolno otrežnjenje, da još treba mnogo da se radi kako bi se snovi ostvarili. Možda je taj poraz i dobro došao,kako bi se otreznili i probudili. Videćemo na ovom meču da li je ovaj poraz delovao dobro ili loše na njih. Udarni dvojac Paketa i Pijatek su u dobroj formi,postigli su golove za reprezentacije, sigurno su puni samopozdanja i od njih preti najveća opasnost po gol Sampe.

Prognoza: Trebalo bi da vidimo golove na obe strane.


Tipovi:

Udineze-Đenova 2+ @ 1.45 (2:0)

Juventus-Empoli 3+ @ 1.65 (1:0)

Sampdorija-Milan GG @ 1.85 (1:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje