nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se nastavlja Serija A, a mi smo za vas spremili najave najinteresantnijih mečeva.

15h Salernitana-Verona

Salernitana ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. U ovo kolo ulaze nakon veoma teškog poraza od Sasuola (5-0). Bio je tu drugi vezan poraz koji ih je ostavio u donjem delu tabele. Oni su trenutno na 14tom mestu na tabeli. Ova dva poraza su malo podigla tenziju u Salernitani. Jeste da Davide Nikola ima ogroman kredit kod svih zbog prethodne sezone,ali ako se porazi nastave nije nemoguće da dođe do smene trenera. Pogotovo to nije nemoguće jer su tokom leta baš mnogo igrača kupili,dosta su ojačali igrački kadar i sa pravom se svi nadaju boljem rezultatu nego prethodne sezone. Jeste da su za sada bolji,ali ako se loša forma nastavi vratiće se gde su bili ranije. Što se tiče stila igre,Salernitana ove godine igra zaista ofanzivano. Igraju na gol više i upravo zbog toga su njihovi mečevi dosta efikasni.

Nije ni Verona u nešto boljoj formi. Promenili su trenera. Na klupu je seo Ćiofi i svi se nadaju da bi mogao da preokrene situaciju koja je dosta loša. U prvih 8 kola samo 5 osvojenih bodova je zaista malo. Nisu samo bodovi problem već i sama igra Verone. Nisu ni bleda senka onog tima koji je harao ligom prethodne sezone. Ranije su bili tim koji igra otvoren napadački fudbal, fudbal na gol više. Istina,napadaju oni i sad,ali je efikasnost mnogo lošija. Odbrana je dosta loša,tj takva je kakva je bila i prethodne sezone,samo što sad nema napada da ispravlja greške. Imaju drugu najgoru odbranu u ligi.

Očekivani sastavi:

Salernitana possible starting lineup:
Sepe; Radovanovic, Daniliuc, Lovato; Candreva, Coulibaly, Maggiore, Bonazzoli, Mazzocchi; Dia, Piatek

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Hien, Gunter, Ceccherini; Lazovic, Tameze, Veloso, Doig; Verdi; Piccoli, Henry

Prognoza: Ovo bi mogao da bude meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog za klađenje : GG @ 1.73 – 2:1


18h Kremoneze-Napoli

Nakon dugo očekivanog povratka u Seriju A,  Kremoneze nije počeo baš najbolje. Nakon 4 uvodna poraza uspeli su da u naredna 4 kola 3 puta remiziraju i skupe tako 3 boda. Pobedu još nisu ostvarili,iako su u nekoliko mečeva bili blizu. U prethodnom kolu su vodili do samog kraja meča,ali  je Leće izjednačio u poslednjim minutima. Njihova igra i nije toliko loša. Igraju otvoren napadački fudbal,ali to im baš i ne donosi mnogo toga. Odbrana im je druga najgora u ligi,što i nije baš za pohvalu kada se zna da im gostuje jedan od trenutno najboljih napadačkih timova u ligi. Sve u svemu dosta teška situacija i po svemu sudeći predstoji im borba za opstanak do poslednjeg kola.

Šta reći za Napoli ove sezone. Svi su bili skeptični nakon njihovog prelaznog roka kada im je otišlo nekoliko bitnih igrača,ali je De Lauretis pokazao kakav je majstor i napravio je sjajan tim. Doveli su dosta mladih kvalitetnih igrača,pre svega u ofanzivnom delu i to je dalo rezultata. Napoli je jedna od najefikasnijih ekipa u ligi,prvi su na tabeli. U ovo kolo ulaze nakon razbijanja Ajaksa i to u gostima. Spakovali su im 6 komada i sa velikim samopouzdanjem ulaze u ovo kolo. Prosto se ne zna sa koje strane preti veća opasnost. Sledstveno tome,Napoli igra ultraofanzivno. Ekipa su sa najvećim brojem šuteva ka golu protivnika. Imaju ukupno 150 šuteva u prvih 8 kola, što je sjajno. Odbrana im nije toliko jaka,ali sa takvim napadom se to i ne primećuje,makar za sad.

Očekivani sastavi:

Cremonese possible starting lineup:
Radu; Sernicola, Hendry, Lochoshvili, Valeri; Castagnetti, Ascacibar; Okereke, Pickel, Zanimacchia; Dessers

Napoli possible starting lineup:
Meret; Di Lorenzo, Kim, Ostigard, Rui; Anguissa, Lobotka, Ndombele; Politano, Simeone, Kvaratskhelia

Prognoza: Napoli je favorit na ovom meču i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Predlog za klađenje : gost 2+ @ 1.50 – 1:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje