četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu nekoliko veoma zanimljivih mečeva Serije A, a mi smo za vas spremili najavu istih.

20:45h Roma-Napoli

U nedelju je na programu derbi Sunca kako ga nazivaju u Italiji. Duel Rome i Napolija.

Roma ovo kolo dočekuje u dosta dobrom raspoloženju. U seriji su od 3 vezana trijumfa i trenutno se nalaze na 4tom mestu sa 4 boda zaostatka za liderom Napolijem. Protiv Napolija,Roma nema baš neke velike uspehe,poslednji put su slavili 2019godine,ali to je generalno problem sa Romom. Oni teško dobijaju mečeve protiv rivala sa vrha tabele. U poslednjih 12 derbija slavili su samo na jednom i to je nešto što moraju popraviti. Nije to do kvaliteta ekipe,već do mentaliteta kako izađu na teren,ali to je već stvar do Murinja. Roma ne igra previše efikasne mečeve. Mnogo su neefikasniji nego prethodne tj igraju klasičan Murnjovski fudbal. Postignu  1 do 2 gola i to je to. U ovo kolo ulaze nakon pobede na gostovanju protiv Sampdorije 1-0. Veliki problem za Romu jeste povreda Dibale,čoveka oko koga je trebalo sve da se vrti, on je trebao da bude motor tima,tj i bio je do povrede.

Njihov današnji rival Napoli igra totalno drugačiji fudbal. Napoli je tim koji igra otvoren napadački fudbal. Oni ove sezone igraju na gol više,što je donekle i očekivano kada se pogleda kakav sastav oni imaju. Napoli je tim koji nema previše jaku odbranu,ali je zato tim koji ima veliki broj sjajnih ofanzivnin igrača,što njihova igra uostalom i pokazuje. Oni su ove sezone tim sa najviše šuteva ka golu protivnika i tim koji je postigao najviše golova. Melju na svim frontovima,kako u Seriji A,tako i u Ligi Šampiona gde u jednoj od najtežih grupa sa Ajaksom i Liverpulom imaju nakon 4 kola maksimalni 12 bodova. Ko je to mogao da očekuje. Spaleti je napravio jedan zaista sjajan tim koji melje svoje rivale od prvog minuta meča i nema sumnje da će i na ovom meču igrati ofanzivno.

Očekivani sastavi:

Roma possible starting lineup:
Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini, Zaniolo; Abraham

Napoli possible starting lineup:
Meret; Di Lorenzo, Kim, Jesus, Rui; Ndombele, Lobotka, Zielinski; Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia

Prognoza: Sudar dve totalno drugačije filozofije igre bi ipak mogao da nam donese meč sa dosta golova i to na obe strane terena.

Predlog za klađenje: 3+ @ 1.83 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje