petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] SerijanA,najava,predlozi za klađenje (Subota)

U subotu su na programu samo dva duela Serije A,jer je meč Intera odložen zbog virusa Covid-19.

18h Specija-Kaljari

Posle sjajne pobede nad Milanom usledio je dosta veliki pad u formi igrača Specije. Taj pad ih je doveo do ivice ambisa. Trenutno su na samo 4 boda od zone ispadanja,od pozicije koju trenutno drži njihov današnji rival. Upravo zbog toga se slobodno može reći da je ovo meč koji nosi mnogo više od tri boda. Ovo je meč za poziciju na tabeli i to u Speciji itekako znaju. Ovaj meč protiv direktnog rivala za poziciju im nije došao u baš najboljem trenutku. Osim loše forme ekipa ima i dosta problema sa sastavom,što zbog povreda,što zbog virusa Covid-19. Ipak,bilo kako bilo oni moraju dati svoj maksimum na ovom meču.

Kaljari sa druge strane dočekuje ovaj meč u mnogo boljem raspoloženju. Šok terapija u vidu smene trenera je itekako urodila plodom jer je Kaljari od dolaska Leonarda Simplicija osvojio 7 bodova na 4 utakmice i značajno popravio svoj status na tabeli. Na stranu bodovi,još više raduje igra. Kaljari je vratio svoj prepoznatljiv stil igre. Počeli su opet da igraju borbeno,vratio im je Simplicio onaj borbeni duh koji ih je krasio i sada sa mnogo više samopouzdanja ulaze u nastavak sezone.

Očekivani sastavi:

Spezia (4-3-3): Zoet; Vignali, Ismajli, Erlic, Bastoni; Sena, Ricci, Maggiore; Verde, Piccoli, Gyasi

Injured: Saponara, Provedel, Krapikas, Estevez, Nzola

Cagliari (3-5-2): Cragno; Ceppitelli, Godin, Rugani; Nandez, Marin, Nainggolan, Duncan, Lykogiannis; Simeone, Joao Pedro

Injured: Rog, Sottil, Klavan

Prognoza: Što zbog forme,što zbog problema sa izostancima Kaljari je bliži pobedi na ovom meču.

Tip: X2 i 2+ @ 1.95 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje