utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Španija Plejof (Valencia vs Barca)

Predlog izgledne šanse za prolaz


N. Laprovittola (Barcelona) 9.5+, može i 10.5+, 11pts

U prvom meču je Barca slavila protiv Valencie na krilima odličnog Mirotića koji je meč završio sa 27 poena. I danas bi Nikola morao da ima visok usage rate, ali smatramo da na gostovanju Barca mora imati i raspoloženog Argentinca ako žele da završe seriju.

U prvoj utakmici Plejofa, Laprovitolla je postigao svega 6 poena, bez pogođene trojke. Njegova rola nije diskutaiblna jer je i u polufinalu Evrolige imao čak 15 šuteva za 12 poena. Meč pre toga koji je bio izuzetno bitan za plasman na 1. mesto ACB, protiv Basonie zabeležio je 18 poena.

Nicolas je ove sezone protiv Valencie imao 21 (nije igrao Mirota), 19, 28 i 4 poena.

Osim ako ne zasrlja nesto debelo u odbrani, ocekujemo 25 minuta za Laprovittolu i dvocifren broj poena.


Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje