utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 16.mart

Danas su na programu revanš mečevi Lige Evrope i Lige Konferencija. Mi smo za vas spremili nekoliko predloga za koje smatramo da mogu biti zanimljivi u pogledu kartona.

Revanš mečevi su pogodni za to, jer sami po sebi nose težinu, a i tenziju, još ako je rezultat aktivan, to dodatno daje na težini.

18:45h Đurgarden-Leh

Revanš meč Konferencijske lige. Ovo bi mogao da bude jedan meč sa dosta kartona, jer ispunjava zaista dosta razloga za tako nešto:

  • aktivan rezultat, Leh brani 2-0, ali je Đurgarden na svom terenu
  • Prvi meč je bio prepun kartona, bilo je poprilično vatre na terenu, meč je završen sa 4 žuta kartona
  • Jedan od glavnih razloga za kartone, jeste pre svega sudija. Ovaj meč sudi hrvatski sudija Duje Strukan, koji je dosta lak na kartonima. On je ove sezone sudio na 6 mečeva u Evropi i na samo jednom meču je dodelio manje od 5 kartona.

Na osnovu svega mogli bi videti veliki broj kartona.

Predlog: više od 4.5 kartona @ 1.59 meridijan


21h Ferencvaroš-Leverkuzen

Još jedan meč na kojem bi moglo da bude dosta kartona. Evo su i razlozi:

  • aktivan rezultat, Leverkuzen brani 2-0, ali je Ferencvaroš na domaćem terenu i očekujem da napadnu od prvog minuta
  • prvi meč je bio itekako pun vatre na sve strane, sudija je podelio čak 8 žutih kartona. Danas bi to trebalo da bude još vatrenije, pogotovo ako Ferencvaroš postigne prvi gol
  • U Ferencvarošu ima dosta latino igrača koji su dosta temperamentni i ukoliko bude tenzije, računajte da će je oni još više podgrejati
  • Ovaj meč sudi sudija iz Portugala Soares Dias. On je sudija koji pokazuje dosta kartona,ali još jedan zanimljiv podatak. Ovaj sudija je jako lak na crvenim kartonima. On je ove sezone u Evropi sudio na 5 mečeva i pokazao je 3 crvena kartona. Nije zanemarljivo

Na osnovu svega, na ovom meču bi mogli da vidimo veliki broj kartona. Meridijan je najbolja opcija da se igraju pre svega zbog potencijalnih crvenih kartona, jer se oni tamo računaju.

Predlog: više od 4.5 kartona @ 1.66 meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje