petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Superliga Mega-Partizan – poeni igrača (5. Jun)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


M. Simonović (Mega) 14.5 minus

Od 20h odigraće se majstorica čiji će pobednik nastaviti put Finala Superlige gde će se po svemu sudeći naći Crvena Zvezda (vodi 1-0 u seriji sa Borcem).

Meč je od strane kladionica prognoziran na 162 poena, što nam deluje visoko u ovako bitnom meču.

Partizan će i danas biti bez Thomasa i Mosleya, tako da će reket Partizana biti nešto slabije branjen, a to bi mogao talentovatni Filip Petrušev da iskoristi.

Mi smo se pak odlučili za Marka Simonovića, i to ispod margine.

Razlozi koji nas navode za minus, su pre svega mladost Simonovića koji vrlo lako može ući u problem sa ličnim greškama u ovako bitnom meču. Drugi argument, a možda i daleko validniji je prisustvo Dragana Milosavljevića koji je prekaljeni košarkaš kalibra minimum Evrolige.

Od dolaska Milosavljevića, i uz odličnu formu Cazalona, Simonović beleži 11 i 9 poena protiv Vojvodine, dok protiv Partizana ima 10 i 15 poena u poslednjem duelu.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje