četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Dubl tiket – 8. Mart

Članak otvarati do 21:00.


Ove nedelje startuje masters u Indijan Velsu, a nakon njega sledi masters u Majamiju. Dva veoma jaka turnira, u rangu grend slemova bez ikakve sumnje. Tenisa će biti koliko volite, a mi ćemo pokušati da napravimo neki profit.

Danas startuju kvalifikacije za muškarce i rešili smo da se oprobamo sa dubl tiketom. Parovi su sledeći:

00:30 Taro Daniel – Emilio Nava 1 @1,33
03:30 Ramkumar Ramantan – Liam Broudi 2 @1,35

Ukupna kvota: 1,80 Mocart

Što bi se reklo ziceri i mišljenja smo da ovo ima velike sanse da prođe. Taro Daniel igra sasvim solidan tenis ove sezone. Imao je sjajan Australijan open gde je stigao do druge runde uz dobijene kvalifikacije. Nakon toga ispada rano u Dohi od Marija, da bi posle toga igrao drugu rundu u Dubaiju. Ono što Japanca krasi jesu standardna pojavljivanja na onim najjačim turnirima. U prethodna tri izdanja Indijan Velsa Japanac je uvek bio deo glavnog zreba. Danas ima veliku priliku za prolaz, jer mu dolazi mladi Emilio Nava koji je 2001. godište i nema mnogo iskustva igranja ovakvih mečeva. On je za sada čelendzer igrač koji nema iskustva igranja na najvećim turnirima i Danijel bi to morao da iskoristi.

Što se drugog para tiče igramo na Broudija koji je za klasu bolji igrač od Ramanatana. Ramanatan je skoro pa servis volej igrač. Kada mu ukrotite servis tu nastaju problemi. Veliki problem za Indijca biće podloga koja je veoma spora. Beton u Indijan Velsu je najsporiji beton na ATP turu i naznaka da se sa tog turnira tur seli na šljaku. Broudi u h2h duelima vodi sa 3-0 i mišljenja smo da će iskoristiti sve slabosti Indijca i plasirati se u drugo kolo kvalifikacija.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Taro Daniel – Emilio Nava  2-0, Ramkumar Ramantan – Liam Broudi  1-2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje