petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 1. Mart

Članak otvarati do 00:00


Rani jutarnji časovi i čelendžer u Puneu. Meč koji mi pratimo odigraće Harold Majo i Maksimlijan Nojkrist. Prema kladionicama favorit u ovom duelu je Majo sa kvotom 1,40 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Postavlja se pitanje šta je to Majo uradio da bi kvote bile ovako postavljene? Ove sezone je odigrao sedam mečeva i ostvario tri pobede. Pobedio je Penistona (148. igrač sveta), Svinija (262. igrač sveta) i Lua (203. teniser sveta). Jedino pozitivno što može da ga favorizuje jeste to što već drugu nedelju igra u Indiji. Tamošnji uslovi su specifični zbog vlažnosti vazduha i generalno okoline koja nije bajna za tenis.

Ako bi gledali i prošlu sezonu Majo je krajnje skromno odigrao. Igrao je dobro na dva fjučersa i dva čelendžera gde je stizao do samog kraja. Ostalo veoma veoma skromno.
Nojkrist sa druge strane ništa manje nije pokazao od Majoa. Imao je dve sjajne nedelje u Portugalu gde je na dva čelendžera igrao červrtfinale. Potom je usledila povreda, pa poraz od veoma dobrog Okonela i sada je u prvom kolu dobio lako domaćeg Kadhea. Kroz svoju karijeru ostvario 248 pobeda na betonu, mahom na baš ovakvim turnirima, čelendžerima.

Mi ovde vidimo sjajnu priliku za obojicu da uđu u neku mini seriju pobeda. U skladu sa tim vidimo veliku borbu , jer obojica vide šansu za prolaz. Ni u ludilu na Majoa po ovoj kvoti, pošto stvarno svojim igrama to ne pokriva.

Uslovi u Puneu uvek jakao brzi i servis će igrati ulogu.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Nojkrist – Majo 4-6 /predaja kvota 1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje