utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 1. Oktobar

Članak otvarati do 17:00


Polufinale čelendžera u Orelanu donosi duel dva Francuza. Snage će odmeriti Gregori Barer i Ugo Gaton. Blaga prednost otišla je Bareru sa kvotom 1,75 dok je margina za gemove potsavljena na 21,5.

Ovde imamo sličnu situaciju kao juče između Barera i Gaskea, pa ćemo samo iskopirati deo teksta koji će objasniti zašto se tipuje ova igra.
Ovo je specifična situacija, jer imamo dva francuska tenisera koja će igrati u Francuskoj. Mnogima ovo ne znači ništa, ali ne znači i te kako. Prateći godinama tenis na svim niovima, došli smo do zaključka da Francuzi kada igraju na domaćem tlu igraju sa 120% svojih mogućnosti. Ne može se to opisati rečima, to se prosto mora pratiti. Francuska je sila u tenisu i ako se ne varamo ima najviše turnira na turu. Ima ih mnogo među prvih 100 u obe konkurencije. Tenis je inače i nastao u Francuskoj.

E sad, zašto je to bitno?

Bitno je iz razloga što bez obzira na rank turnira Francuz na svom tlu daje uvek sve od sebe i to po nekom nepisanom pravilu donosi egal mečeve. Tako smo mi stvorili „teoriju o 2 Francuza u Francuskoj“. To se prevashodno odnosi na ove čelendžere i ove nizerazredne igrače koji uglavnom igraju na njima. U čemu je tajna? Tajna je u tome što se ti igrači poznaju veoma dobro. Generalno gledano imaju istu sudbinu tavorenja na čelendžer turnirima. Cesto putuju zajedno, često treniraju zajedno i sve to dovodi do toga da se veoma dobro poznaju, pa kada dođe meč onda nema tajni.

Barer je ovde klasičan čelendžer igrač dok se Gaston sa vremena na vreme pojavi na ATP sceni, ali bez većih uspeha. Dakle, ovaj meč je klasičan primer ove naše “ teorije“ pa da vidimo kako će danas da izađe.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Barera 6:4 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje