petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 1. Septembar

Članak otvarati do 18:00


Danas su na programu mečevi drugog kola donjeg dela žreba na US Openu. Meč koji danas pratimo odigraće Bugarin Grigor Dimitrov i Amerikanac Brendon Nakašima.

Prema kladionica, blagi favorit u ovom duelu je Dimitrov sa kvotom 1,70, dok je margina za gemove postavljena na 37,5.

Mnogi se čude ovakvoj postavci kvota, ali ne i mi. Prosto, Dimitrov već odavno ne pravi dobre rezultate kakvi se od njega očekuju. Njegovi rezultati na američkoj turneji su bili očajni, te ova kvota zaista nije iznenađenje. U Vašingtonu je ispao u osmini finala, u Montrealu u drugom kolu, u Sinsinatiju u prvom, a u Vinston Salemu je predao Timu u prvoj rundi. Kada se sve sabere i oduzme može se reći da su ovo skromni rezultati.

Sa druge strane mladi Nakašima polako, ali sigurno krči sebi put na ATP listi. Daleko je od nekog bajnog nivoa, ali za sada mu problem pravi rank, jer naleće na veoma jake tenisera u ranim fazama turnira.

Što se ovog meča tiče generalno Dimitrov je igrači potkovaniji teniser, ali to na grend slemovima ne mora ništa da znači, posebno ne u njegovom slučaju. Dimitrov je sklon oscilacijama na grend slemovima i loše igra pod pritiskom. Čini se da je to njeova najveća mrlja, jer ga je prerani pritisak uglavnom ubijao i glavni je razlog zašto nije napravio nešto veće do sada u karijeri.

Ono na šta mi idemo jeste veliki motiv kod Nakašime. Imaće veliku podršku sa tribina, biće silno motivisan, jer realno gledano ima šansu da se ako ništa drugo dobrano pofajta sa indisponiranim Dimitrovim.

Mi ovde vidimo bar četiri seta, a kroz četiri seta trebao bi da izađe i over, jer Nakašima ima dobar servis i ovde ne bi trebalo da bude mnogo brejkova.

Predlog za klađenje; 37,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Nakašime 7:6 7:5 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje