ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 10. Jul

Članak otvarati do 14:30


Jako zanimljivi mečevi danas na Vimbldonu. Danas bi mogli obratiti pažnju i na ženske mečeve, jer se do sada napravila jasna slika ko kako igra i ko je u kakvoj formi.

Danas igra aktuelna šampionka Elena Ribakina i Brazilka Beatris Hadad Maija. Kao treća teniserka sveta i aktuelna šampionka, Ribakina je veliki favorit. Margina za gemove je postavljena na 21,5 gemova.

Škakljiv meč. Ribakina izgleda dobro, ali čini se da nije imala pravu protivnicu. Nešto slično poput Ige Švjontek, a videli smo kako je Belinda Benčić imala čak i meč lopte.

Ono na šta mi idemo jeste jako dobar ritam Maije koja iz meča u meč izgleda sve bolje. Ima jako jako dobar servis, a levoruka je što joj daje prednost. Ribakina nikada nije važila za igračicu koja ima neki bajan ritern. Sve se svodi na snagu i da se igraju kratki poeni. Hadad je i te kako sposobna da produži poen. Imala je nešto lošiju pripremu za Vimbldon, ali kao što smo rekli diže formu iz meča u meč.

Danas negde mora biti iznenađenja i nemojte se začuditi ako aktuelna šampionka danas ispadne.

Inače, RIbakina ima samo 17-16 protiv levorukih teniserki.

E sad, za kraj treba dodati pravu opciju. Ovde su dve solucije u opticaju. Prva su svakako over gemovi na margini od 20,5, a druga je kontra hendikep na Hadad od 4,5 gemova. Obe su bez sumnje, a mi se nadamo da smo odabrali pravu.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,60 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Predaja Hadad pri rezultatu 4-1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje