petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 10. Jun

Članak otvarati do 14:00


Četvrtfinale turnira u Štutgartu donosi duel između Stefanosa Cicipasa i Endija Marija. U ovom duelu kladionice su prednost dale Cicipasu sa kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Ufff, jako škakljive kvote ako nas pitate. Cicipas je u Štutgart došao u poslednji čas i to preko specijalne pozivnice, te njegove ambicije verovatno i nisu neke velike. U prvoj rundi je dobio Strikera sa 2:0, no ta pobeda nikako ne može biti parametar. Striker je jedan jako limitiran igrač i može se reći da je Cicipas imao dosta sreće sa žrebom.

Mi smo mišljenja da Britanac ovde ima šansi i to dosta. Endi je klasa za Cicipasa, ali taj veštački kuk pravi problem. Ipak, trava je specifična podloga i tu Mari može da igra protiv bilo koga.

Endi ima idealnu igru za travu. Sjajan servis, odličan bekend slajs i veoma dobar volej. Verujemo da će maksimalno eksploatisati bekend Cicipasa koji zanimljivo ne igra slajs iako igra bekend sa jednom rukom. To je u neku ruku paradoks, jer ta dva udarca idu jedan uz drugi. Na travi je slajs jako bitan udarac, jer njima istovremeno možete da se branite, ali i da napadate.

Treba ovde napomenuti i motivaciu Marija. Britanac sigurno ima dodatnu motivaciju kada igra protiv top 10 tenisera. Na primer, prošle godine baš protiv Cicipasa je na US Openu igrao pet setova. Verujemo da se zbog ovakvih mečeva vratio i da ima mnogo više motiva nego Cicipas.

Endi je odigrao sasvim solidno na ćelendžeru u Surbitonu. Ovde je dobio Okonela i neugodnog Bublika. Malo oscilira i mi verujemo da može da zagorča život favorizovanom Cicipasu.

Predlog za klađenje: Marej ne gubi sa tri četiri i više gemova razlike 1,73  (Ukoliko Mari izgubi sa tačno tri gema razlike ulog se vraća.)

Opcija 2: Hendikep gemovi 3,5 1,62 

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Ukoliko Mari izgubi sa tačno tri gema razlike ulog se vraća.


Rezultat: Pobeda Marija 7:6 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje