subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Tenis – Predlog za klađenje – 10. Novembar

Članak otvarati do 14:45.


Drugo kolo ATP turnira u Štokhlomu donosi duel između Mađara Martona Fučoviča i Holanđanina Botika Van De Zandšulpa. Prema kladionicama, favorita u ovom meču nema, a margina je postavljena na 21,5.

Kladionice se vode dobrim igrama Botika tu nema spora. Holanđanin igra sezonu karijere, ima rank karijere, ali čini se da i njemu polako ponestaje goroiva. Jučerašnji meč protiv Nina Serdarušića je pokazao da je na izmaku snage i da mu se tenis baš i ne igra. Protiv jednog čelendžer igrača je slavio tek posle taj brejkova. Mučio se da napravi brejk i pravio sebi bespotrebnu dramu.

Fučovič sa druge strane nakon sjajnog Vimbldona ima veliki pad u formi, ali ova poslednja dva turnira su pokazala da se polako vraća. Čini se da mu ovi dvoranki uslovi sa ne tako brzom podlogom baš odgovaraju. U Parizu je malo falilo da izbaci Đokovića, a ovde je pobedio Manarina relativno lako. Manarino ako negde ume da igra onda su to ovi dvoranski uslovi.

Mišljenja smo da ova dva igrača ulaze na ovaj turnir sa različitim formama. Botik se polako gasi, a Fučovič čini se ima još energije u sebi za dobar tenis, i neće biti iznenađenje ako ovde dogura do samog kraja.

Biće ovde dugih razmena, brejkova i svega što tenis donosi, ali na duže staze u nekom maratonu Fučovič je bliži pobedi.

Predlog za klađenje: Pobeda Fučoviča 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 6:7 6:3 5:7

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje