petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 11. Avgust

Članak otvarati do 19:00.


Danas su na programu mečevi osmine finala na mastersu u Montrealu. Kao što ste mogli juče videti, favoriti padaju kao kruške, na svu sreću mi smo izbegli sve mine.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Hrvat Marin Čilić i Amerikanac Tomi Pol. Prednost od strane kladionica dobio je Čilić. Njegova pobeda se plaća kvotom 1,75, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Apsolutno se slažemo sa postavljenim kvotama i smatramo da je Čilić mnogo veći favorit. Verujemo da bi i bio da Pol juče nije dobio favorizovanog Alkarasa koji polako, ali sigurno pada sa formom.

Pol je juče bio „pečen“. Alkaras je osvoji prvi set, imao brejk u drugom, a onda se dogodio veliki kolaps. Nakon toga je Pol dobio na samopouzdanju no činjenica je da ne igra ništa specijalno.

Čilić sa druge strane jako uverljiv. Ćorića dobija kad god stigne, ali jučerašnja pobeda nad Hačanovim je bila za svaki respekt. Sjajno je riternirao Čilić, koristio prilike u pravom trenutku i veoma lako dobio.

Čilić generalno gledano voli ovaj deo sezone. Osvojio je jedanom US Open, osvojio je jednom i Sinsinati. Podloga i generalno uslovi mu baš prijaju.

Pol igra sa oscilacijama, a to protiv ovakvog Čilića neće proći, jer sa ovakvim servisom Pol će teško do brejkova.

Predlog za klađenje: Pobeda Čilića 1,73 – 0:2

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje