petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 11. Maj

Članak otvarati do 14:00


Danas su na programu mečevi drugog kola Mastersa u Rimu. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Australijanac Aleks De Minor i Amerikanac Tomi Pol. Kladionce su prednost u ovom duelu dale De Minoru sa kvotom 1,65, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Opet De Minor i opet mu ukazujemo poverenje. U prvoj rundi igrali smo ga protiv Lajovića i manje više taj meč je dobo rutinski. Iako mu šljaka nije omiljena podloga, De Minor igra na svokom meču veoma hrabro i retko ćete njega videti da tankuje poput Pera, ili Kirjosa. Dakle, bori se na svim podlogama i to je za svaki respekt.

Ono što mi posebno respektujemo kod njega jesu ovakvi mečevi kada je favorit. Ako malo dublje proanalzirate njegove mečeve ove sezone možete videti da on u suštini ima veoma malo kiseva. Ove sezone je doživeo devet poraza i jedini poraz koji se može svrstsati među kikseve bio je onaj protiv Tejlora Frica u Indijan Velsu. Ipak, tih dana Fric je igrao tenis života i na kraju je taj turnir i osvojio. Svi ostali porazi De Minora su bili protiv top 10 igrača i to je u suštini njegova najveća mana. Kada igra protiv onih najjačih prosto nema šanse.

Na šljaci konkretno igrao je sasvim pristojno. Gubio je od Rubljova, Alkaraza i Sinera, a prvoj dvojici je uspeo otkine set. Za svaki respekt nema šta.

Sa druge strane je Tomi Pol, igrač koji može biti nezgodan kada mu se igra, ali ajde ti gataj sada kada ase njemu igra, a kada ne. Ubedljivo najgora vrsta igrača za klađenje, jer sa njim nikada niste na čistom. Njegove partije na šljaci ove sezone su blago rečeno skromne. Hjuston drugo kolo poraz od Kirjosa, Eštoril prvo kolo poraz od matorog Gaskea, Madrid drugo kolo poraz od SInera i ovde u Rimu u prvoj rundi dobija Ramosa. Zaista skromno i mi mu ne verujemo.

De Minor nas je mali milion puta ispoštovao i to se ceni i ne zaboravlja. Ako ništa drugo za njega znamo da će dati sve od sebe, a ako na kraju izgubi do znači da je protivnik sa druge strane mreže stvarno bio bolji. Pol je promenljiv i protiv De Minora mora igrati u kontinuitetu dobro u šta m sumnjamo da je sposoban.

Predlog za klađenje: Pobeda De Minora 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda De Minora 7:5 6:4 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje