utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 15. Februar

Članak otvarati do 19:00


Teniska ponuda danas kao fudbal subotom. Mnoštvo turnira, mnoštvo mečeva, ali mi savetujemo na oprez. Tek se igraju uvodna kola i treba barem malo pogledati ko kako igra.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće se u Rio de Ženeiru. Snage će odmeriti Galan Riveros i Federiko Delbonis. Kladionice su dale blagu prednost Delbonisu, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Ne bi ovde smeo Delbonis biti uopšte favorit ako se mi pitamo. Kladionice se izgleda drže njegovog ATP ikustva koje jeste na njegovoj strani kroz karijeru, ali daleko je on od tih dana kada jej i mogao nešto da napravi.

Pored toga kladionice su impresionirane Delbonisovom igrom u Buenos Ajresu gde je jelte pobedio Del Potra koji je došao samo da se oprosti i nakon toga vidno nezainteresovanog Fonjinija. Nakon toga je lagano poražen od Ruda što smo bili i najavili.

Galan sa druge strane mnogo više mečeva i mnogo više pobeda. Osvojio je čelendžer u Čileu, nakon toga kroz kvalifikacije došao do četvrtfinalu Buenos Ajresa gde je otkinuo set Švarcmanu i sada je prošao lagano kvalifikacije bez izgubljenog seta.

Ono što nam se posebno svidelo je činenjenica da je Galan pobeđivao, ili igrao egal mečeve sa igračima koji mogu da drže lopticu u polju. Munar, Delien, Švarcman, Ečeveri sve su to igrači koji žive od dugih razmena i protivničkih grešaka, a Galan je to dobijao. To nam daje donekle uvid u njegovu formu i dobru igru. Ukoliko dođe do razmena on će sigurno biti u prednosti.

Delbonis ima nešto bolju servu, ali podloga u Riju je toliko spora da to neće imati nikakvog uticaja. Delbonis neće moći da se osloni na lake poene posle posle prvog servisa, a u razmenama Galan bi po svemu prikazanom morao biti bolji.

U najmanju ruku, barem po viđenom po sada kvote bi trebalo biti obrnute.

Predlog za klađenje: Galan ne gubi sa tri i više gemova razlike 1,78

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Delbonisa 3:6 6:3 6:2 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje