subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 12. Jun

Članak otvarati do 14:00


Pametan kladioničar igra umereno. To je oduvek bio naš moto. Bez obzira koliko serija bila dobra ne treba srljati i vraćati kladionicama novac, jer je borba između njih i nas neprestana.

Ipak, sa vremena na vreme se pojave neke nelogičnosti koje ne mogu da se objasne i mi to pokušavamo da naplatimo.

Konkretno, sutrašnje finale Štutgarta između Beretinija i Marija nam donosi veliku grešku, barem po nama. Kladionice iz nama nepoznatog razloga stavljaju Beretnija za favorita sa kvotom 1,65. Apsolutni nonsens, jer Beretini ništa, ali apsolutno ništa nije pokazao.

Da, činjenica je da se vratio na teren i odmah zaigrao finale, ali ako ste malo bolje pratili njegove mečeve može se zaključiti da nije imao pravu proveru i da je sa tim poluigračima imao problema. Radu Albot i Lorenso Sonego su mu otkinuli set, a Otea je dobio kroz dva taj brejka. Respekt za plasman u finale, no ovo je morao da reši mnogo lakše i on ovu kvotu ne pokriva.

Mari sa druge strane ima polufinale Surbitona i ovo ovde finale. Dobio je veoma dobrog Cicipasa i Kirjosa. Britanac izgleda veoma dobro i biće zanimljivo pratiti ga kasnije.

Ključ ovog meča, pored servisa naravno je Beretinije bekend. Taj bekend je loš da je sramota da se on nalazi među prvih deset na svetu. Mari će to sigurni smo maksimalno ekploatisati.

Mari je klasa za Beretinija tu nema nikakve sumnje. Ima mnogo bolji ritern, ima mnogo bolje udarce i mišljenja smo da on ovo može dobiti bez problema. No, mi smo uvek za najsigurniju opciju, a to je kontra hendike gemovi na Britanca.

Za sada je samo Meridijan izašao sa ponudom. Pinakle je izašao sa hendikepom od -2,00 gema. Sačekati da izbace Soker i Mocart svoju ponudu i juriti gemove na 2,5. Uslučaju da ne bude 2,5 onda se igra ovih 2,00 iz Meridijana. Sigurnija varijanta je -2,5 na 1,60.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Beretinija 6-4 5-7 6-3 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje